Even voorstellen

      Geen reacties op Even voorstellen

Je zult misschien denken alweer een beauty blog? Worden we al niet overspoelt met dit soort blogs? Mijn antwoord is ja je hebt gelijk maar hoeveel beauty en lifestyle blog zijn er die geschreven worden door iemand ouder dan 45? Dat zijn er dus veel te weinig dus heb ik besloten als 45+ om een blog te starten met een kijk op een niet meer zo’n jonge en strakke huid. Mijn huid is gevoeliger en roder geworden maar met de juiste producten zie je daar (bijna) niets meer van.

Ik ben Yvonne en ben altijd al gek op make-up geweest, ik gebruik make-up ik denk een jaar of 36 ( confronterend als je dat typt zeg). Ik heb vroeger een opleiding Uiterlijke verzorging gedaan maar ben daar niet verder mee gegaan. Maar mijn liefde voor make-up is nooit verdwenen, ik zal ook nooit zonder make-up de deur uitgaan er gaat in geval van nood een mascara langs mijn wimpers en een foundationpoeder op mijn gezicht en in elke tas en jas heb ik een lippenstift zitten.

Ik probeer met een open mind alles uit te leggen en wil niemand iets opdringen. Wat ik hier laat zien is puur mijn mening en zelfs mijn mening kan later weer veranderen door allerlei omstandigheden zoals iedereen dat ervaart in haar leven. Ik gebruik vaak drogisterij en luxe producten door elkaar, dat zul je op mijn blog dus tegenkomen low budget en High end zoals dat zo mooi heet.

Heb je opbouwende kritiek dan hoor ik dit graag want dit is voor mij ook nieuw en je bent nooit te oud om te leren.

Ook vind ik het leuk om te horen wat je mist op mijn blog of wat je graag wilt zien.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.