Estée Lauder Perfectionist foundation

      13 Reacties op Estée Lauder Perfectionist foundation

EsteeFoundation

Estée Lauder Perfectionist Youth-infusing Makeup SPF 25, een hele mond vol, Youth-infusing was het woord waarbij ik dacht hier wil ik meer van weten. Volgens de berichten creëert dit niet alleen een feilloze teint maar heeft het ook nog eens een drievoudige werking het is een primer, voedt de huid en vermindert het aanzien van fijne lijntjes en rimpels.

De foundation geeft een medium tot volle dekking (vol als je 2 lagen aanbrengt)  is echt heel prettig aan te brengen met je vingertoppen, ik heb het met een kwast en beautyblender geprobeerd maar met mijn vingers gaat dit het makkelijkst en is het resultaat het mooist. Bij mij is één laagje ook genoeg. Een voordeel is ook dat je ook minder product gebruikt. Het resultaat is echt verbluffend mooi en de houdbaarheid om mijn huid is ook goed, de foundation kruipt niet in mijn fijne lijntjes en het geeft een satijnzachte maar toch matte glans wat je een gezonde look geeft. Ik heb deze foundation een paar weken gebruikt en is nu iets te licht omdat ik al op vakantie geweest bent en de kleur nu iets te licht is, ik vind het nu jammer dat ik deze foundation dan ook niet een tintje donkerder hebt staan, ik gebruik nu Dior en deze brengt lang niet zo fijn aan. (Een review van deze foundation komt nog)

Perfectionist is olie en parfumvrij, dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. Het flesje van 30ml is van glas en heeft een pompje dat je eraf kunt draaien als het flesje bijna op is zodat er niets onnodig achterblijft. De prijs is ca € 47,00 en o.a. te koop bij IciParisXL, Estee Lauder en Douglas.

Voordelen:

 • Makkelijk aanbrengen met je vingertoppen
 • Zuinig in gebruik
 • Satijnzachte matte finish
 • Kruipt niet in fijne lijntjes
 • SPF 25
 • Natuurlijke uitstraling

Nadelen:

 • Geen

Zoals je leest is dit weer een product van Estée Lauder wat ik heel graag gebruik.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Estée Lauder Perfectionist foundation

 1. jeapiebel

  Dat het resultaat is echt verbluffend mooi en lange houdbaarheid is al prettig. Estée Lauder dubble wear hoor ik veel goede berichten over. Deze Estée Lauder Perfectionist Youth-infusing klinkt al goed.

 2. Babs

  Dit klinkt weer zo goed! Maar Estée Lauder is zo een merk die ik nooit koop, stom eigenlijk (de prijs), maar die altijd tot mijn verbeelding spreekt.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Hoi Babs, goedkoop is het niet en dus ook zeker niet geschikt voor ieders portemonnee, Ici en Douglas hebben wel regelmatig acties met best wel leuke kortingen.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Zeker de moeite waard! De volgende die ik graag wil proberen als mijn andere foundations op zijn is de Double Wear van Estée Lauder.

 3. ikhouvanbeautynl

  Klinkt goed! Ik heb zelf ook nog nooit zo’n duurdere foundation gekocht, maar als ik het zo lees is deze eigenlijk perfect.

 4. Pingback: Diorskin Forever foundation - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.