Estée Lauder Magic Smoky Powder shadow stick

      12 Reacties op Estée Lauder Magic Smoky Powder shadow stick
Estee Lauder Magic Smoky Powder shadow stick

Estee Lauder Magic Smoky Powder shadow stick

Een poeder oogschaduw in potlood vorm. Eind vorig jaar had ik deze al bij een Estée Lauder counter in Amerika gezien en vond dit erg interessant. Toch heb ik het niet gekocht omdat ik al zoveel make-up had aangeschaft. Ik dacht ook deze komt later thuis wel, helaas ging dat niet gebeuren want de bekende parfumerie ketens hebben de Magic Smoky nooit in hun assortiment gehad. In april besloot ik dan ook om een bestelling te plaatsen op Esteelauder.nl omdat deze oogschaduw stick maar in mijn hoofd bleef zitten (herkenbaar?)

Estee Lauder Magic Smoky Powder shadow stick

Estee Lauder Magic Smoky Powder shadow stick

Ik heb voor de kleur Charred Plum gekozen een diep paarse kleur. Het potlood ligt goed in de hand en brengt heel makkelijk aan. Zodra je over je oogleden strijkt is het een matte poederoogschaduw geen creamy substantie wat je zou verwachten van een stick. Met een kwast blend het heel goed en makkelijk uit. Het grootste voordeel is dat er totaal geen fall-out is. Ik heb maar één kleur aangeschaft en dat is wel saai aangezien ik altijd meer dan één kleur gebruik. De roze uitvoering is aantrekkelijk maar ik ben niet genoeg  onder de indruk om die ook te kopen, dat deze twee een mooie combi zijn is een ding wat zeker is.

Om deze stick alleen als oogschaduw te gebruiken vind ik niet heel erg mooi, als eyeliner daarentegen vind ik het heel mooi en makkelijk. Wil je meer kleur dan is het makkelijk op te bouwen als je wat laagjes over elkaar aanbrengt.

Al met al een goed product maar ik gebruik het niet vaak genoeg. ik zal deze oogschaduw stick weer wat meer in het zicht leggen om er meer gebruik van te maken als is het maar als eyeliner boven mijn wimpers.

ELplum

Heb jij ook een product waar je tevreden over bent maar toch een beetje ligt te verstoffen?

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

12 reacties op “Estée Lauder Magic Smoky Powder shadow stick

  1. melikebeauty

    Ik was even op vakantie zoals je had gelezen, maar ik ben weer terug;) Heel herkenbaar, producten laten verstoffen die eigenlijk wel goed werken. Dit potlood ziet er ook gewoon heel goed uit.

  2. Claudia

    Ja is inderdaad erg zonde om mooie producten te laten verstoffen maar pfff ik heb ook zoveel stash, kom het ook overal tegen bij het opruimen hihi. Maar dit is wel een mooie potlood, ik zou hem denk ik gebruiken als eyeliner.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.