Estée Lauder Holiday Blockbuster 2016

      14 Reacties op Estée Lauder Holiday Blockbuster 2016
Estee Lauder Holiday Blockbuster 2016

Estée Lauder Holiday Blockbuster 2016

Als je deze blogpost gelezen hebt weet je dat ik een aantal dingen op mijn wishlist had staan, en met veel meer thuis kwam maar who cares! Één daarvan is deze Estée Lauder Holiday Blockbuster 2016. Vorig jaar had ik deze ook gekocht klik hier voor de 2015 versie en voor de prijs vind ik het een hele mooie set. Nu moet ik eerlijkheidshalve wel zeggen dat de oogschaduw van vorig jaar behoorlijk tegenviel qua pigmentatie e.d. desondanks zit er in de Blockbuster van Estée  zoveel meer qua waarde en producten waar ik heel erg tevreden mee ben dat ik weer voor ga.

Estee Lauder Holiday 2016 eyeshadow

Do oogschaduw en blushers komen dit jaar in een doos, 16 verschillende teeny tiny Pure color envy oogschadws en 3 blushers. 0.4 gram zijn de oogschaduws en niet groter dan een muntje van 10 cent. De Pure color envy sculpting blushers zijn 0.9 gram. Bijgeleverd een klein sponsapplicatortje en blush kwastje, die ik niet zal gebruiken want ik heb betere kwasten.

Estee Lauder Holiday 2016 eyeshadow

De swatches doen mij geen sprongetje in de lucht maken maar we weten allemaal dat het op je ogen met een goede kwast heel anders over kan komen. Ik heb hoop.

Estee Lauder Holiday 2016 Lippies

De lipsticks van Estee Lauder zijn altijd goed die hebben mij nog nooit teleurgesteld. De Pure color envy sculpting lipsticks en glosses zijn allemaa Full size. De donker lipgloss komt niet in de blockbuster die in nederland te koop is alleen in de USA versie waardoor ik een extra waarde van ca €27,50 krijg in deze aankoop.

Estee Lauder Holiday 2016 skincare

Estee Lauder Holiday 2016 skincare

En alleen hier zou ik het al voor doen een full size Estée Lauder Advanced Night Repair van 30 ml. dit is mijn favoriete serum aller tijden die los ca. € 80,00 kost. En de foam en anti aging cream zijn ook wel aan mij besteed.

Estee Lauder Holiday 2016 mascara perfume

En tot slot nog een full size Sumptuous Extreme mascara die ik al eerder gebruikt hebt en heel erg fijn is en een flesje modern Muse parfum spray van 14 ml. (deze laatste zit niet in de NL uitvoering)  En alles komt in een zwarte beauty case die altijd te gebruiken is.

Voor deze kit heb ik ca. €62,00 betaald maar ook weer niet want deze Blockbuster voor kerst gekregen. Ik ben nog niet aan de slag gegaan met de oogschaduw maar laat mijn ervaring weten. Ik ben er in ieder geval reuze blij met deze blockbuster van Estée Lauder.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Estée Lauder Holiday Blockbuster 2016

  1. Pingback: www.beauty45plus.nl/Filorga Perfect+ Skin Serum review

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.