Estee Lauder Advanced night Repair Eye

Estee Lauder Eye repair

Al eerder heb ik gezichtsverzorgende producten van Estée Lauder gebruikt en ik ben er altijd zeer tevreden mee geweest. Ik had een concealer met deze oogcreme gekocht zodat ik voordelig mijn geschenkset kon aanschaffen. Deze oogcrème beviel mij zo ontzettend goed dat ik deze op mijn wishlist gezet hebt. Toen ik een keer aan het shoppen was, ja daar hou ik echt van, had Ici Paris  in de V&D 40% korting op het gehele assortiment en dat was een fijne verrassing, ik had mijn wishlist niet in mijn tas maar ben op mijn gemak even voor het Estée schap gaan staan en al snel zag ik het doosje met de eye repair en heb deze toen ook aangeschaft. Het doosje is zoals je ziet 2x zo groot als het potje zelf dat is even schrikken als je het uit de verpakking haalt.

Al eerder schreef ik dat ik de eye repair ook meng met mijn concealer van Estée Lauder, dan heb ik overdag ook de nodige verzorging onder mijn ogen. Ik heb geen bruine kringen maar wel fijne lijntjes onder mijn ogen en deze gelachtige crème doet wonderen vind ik. Het is ontzettend zacht in gebruik en je hebt heel weinig nodig. Ook heb ik geen last van irritaties en/of steken rond mijn ogen als ik dit product gebruik, er is ook geen parfum gebruikt in deze crème.

Estee Lauder

Aanbrengen is makkelijk en met behulp van het spateltje (wat ik regelmatig kwijt ben) kun je het product uit het potje halen. Ik vind het jammer dat het geen pompje heeft maar dan zal er veel product verloren gaan omdat er al zo weinig in zit. Een tube zou ook al beter geweest zijn. Hoewel het Night repair genoemd wordt gebruik ik het regelmatig overdag.

Voordelen:

 • zachte niet prikkende gel-crème
 • niet vet
 • makkelijk aan te brengen
 • je hebt zo weinig nodig dat je er maanden mee kan doen.
 • goed te mengen met een concealer

Nadelen:

 • de prijs, laten we eerlijk zijn €58,00 voor 15 ml. is niet goedkoop
 • het potje met spateltje

Of mijn fijne lijntjes nu minder zijn geworden dat weet ik niet, ik heb het niet vast gelegd op de foto maar ik ben tevreden met dit product. Het is fijn dat ik eerst een sample size heb kunnen gebruiken, zo zie je maar dat dit helpt om een full size verpakking te kopen.

Welke oogcrème gebruik jij?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

10 reacties op “Estee Lauder Advanced night Repair Eye

 1. Babs

  Ik vind het een slim idee om concealer te mengen met deze gelachtige oogcrème.. concealer gaat altijd in die lijntjes zitten, waardoor het juist meer opvalt! Dat deze crème ook optisch verzacht vind ik zeker een pluspunt.
  De prijs is pittig, maar als je er heel lang meedoet ook weer niet. Dat wordt wachten op een mooie aanbieding, klinkt goed!

 2. jeapiebel

  Het fles pompje vind ik ook handig. Ik heb dit merk nooit geprobeerd zo van je lezen lijkt het mij echt fijn. Ik heb zelf donkere kringen als een fijne lijn onder mijn ogen. Wat fijn dat de lijn echt minder wordt is ook lastig om zeker te weten vind ik.

 3. YuStSoMe

  Ik heb een heel budget cremepje en voor mij doet dat tot nu toe voldoende. Echter hoe ouder ik word, we gaan tegen de 50, hoe lastiger ik de rimpels onder mijn ogen vind. Wellicht een keer groot inkopen met zijn allen?

 4. Natascha

  Ik heb hier ook wel eens een sample van gehad en vond hem erg fijn! Nu gebruik ik al een poosje helemaal geen oogcreme haha moet toch eens gauw weer gaan smeren!

 5. Sherry

  Lijkt me beste een goede oogcrème. Ik gebruik zelf bijna nooit oogcrèmes wat ik altijd doe is parfumvrije vaseline op mijn oogleden aanbrengen. Ik krijg altijd jeuk en een branderige gevoel van andere producten.

 6. BeautyLoves

  Deze heb ik ook al een aantal keer gekocht en steeds zeer tevreden van geweest. Hij bestaat trouwens ook in een eye serum vorm en dat is wel met een pompje, maar dan heb je geen gelformule meer, eerder een oogserum. Ook erg fijn!

 7. Pingback: www.beauty45plus.nl/november Empties opgemaakt

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.