Estée Lauder Cleansing Balm

      11 Reacties op Estée Lauder Cleansing Balm
EsteeBalm

Estée Lauder Night Repair Cleansing Balm

In april heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de Estée Lauder Cleansing Balm tijdens het Art of Beauty event van de Bijenkorf, bij de counter van Estée kregen wij een uitleg en demo van deze Balm. De Night Repair serie van Estée Lauder vind ik ontzettend goed en na deze demo heb ik dan ook de pot Advanced Night Cleansing Balm aangeschaft. Deze Balm smelt als het ware in een olie als je het op je droge gezicht aanbrengt, met een klein beetje water word het een zachte melkachtige substantie en is het makkelijk te verwijderen. Het is zo zacht dat ik het met geen ander product zou kunnen vergelijken.

Balm

Ik vind deze Balm ook ontzettend fijn om mijn oogmake-up te verwijderen. Je brengt het met je vingertoppen aan en masseert het zachtjes op je ogen en wimpers in, het resultaat zie je vrijwel direct, mijn mascara smelt van mijn wimpers en binnen no time zijn mijn ogen schoon. Ik moet wel opletten dat ik niet te veel gebruik want ik heb wel een paar keer last gehad van mijn ogen, ik kreeg een soort waas, het leek net of het in mijn ogen kwam maar dat was niet het geval.

De inhoud van de pot is enorm 70 ml. en kost ca. € 39,00 omdat het product heel zuinig in gebruik is vind ik dit een goed prijs, ik denk dan wel waarom geen kleinere pot voor de helft van de prijs dan is het voor meer mensen aantrekkelijk om te kopen. Minpuntje vind ik ook dat er geen spatel wordt meegeleverd. Een ander voordeel is dan weer dat het makkelijk in je handbagage past en het geen vloeibaar product is.

Ik ben voorlopig nog niet door deze pot heen en ga deze zeker opmaken, of ik het daarna nog een keer zou aanschaffen? Ik denk het niet, de waas die ik soms voor mijn ogen krijg is niet echt prettig maar daar zal niet iedereen last van hebben.

Ben jij bekend met een Balm die vooral goed is voor het verwijderen van ook make-up?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

11 reacties op “Estée Lauder Cleansing Balm

  1. Babs

    Zo een waas voor je ogen is niet fijn. Ik ken de balm niet, maar inderdaad… zij zouden best een kleinere pot kunnen maken om te kijken of je het wat vindt.
    Maar dat de mascara gewoon ‘smelt’ is natuurlijk top.

  2. melikebeauty

    Ik heb eigenlijk nog nooit een balm hiervoor gebruikt. Hij lijkt mij wel heel fijn. Ik vind het ook altijd zo vervelend als ik een waas krijg van een oogmakeup reiniger!

  3. Pingback: www.beauty45plus.nl/September Empties oftewel opgemaakte producten

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.