Essence en Me, zal het ooit iets worden tussen ons?

Essence Me & My Umbrella

Essence Me & My Umbrella

De titel klopt, ik ben niet vergeten om de hele naam van deze lijn te noemen. Dit gaat over mijn ervaring met Essence.
Laatst zag ik deze nieuwe lijn van Essence in de winkel liggen en de kleuren van de lipsticks trokken direct en toen ik de prijs zag € 2,39 dacht ik waarom niet, en plaatste ik ze in mijn winkelmandje. Ook de eyebrow thickener leek mij wel iets om te proberen.

Maar als eerste de Me & My Umbrella Matt Lipsticks

me & my umbrella - matt lipstick

me & my umbrella – matt lipstick

me & my umbrella - matt lipstick

me & my umbrella – matt lipstick

De kleur Rainy days vind ik niet alleen heel mooi, deze is ook heel erg mooi en al is het een Matt Lipstick het voelt totaal niet Matte aan en ik vind ook dat er toch een subtiele glans te zien is op mijn lippen. Maar Essence ik ben echt onder de indruk van deze lipstick en dat voor maar €2,39!

me & my umbrella - matt lipstick

me & my umbrella – matt lipstick

De donkere Autumn days is donker een geeft gelijk een zwaardere look. Bovendien is deze heel erg patchy op mijn lippen en ik wil niet eerst mijn lippen scrubben voor ik een lippenstift gebruik. Deze Lipstick zal ik dan ook niet meer gebruiken een lipstick moet gelijk goed zitten en ik wil daar geen extra tijd aan besteden.

me & my umbrella Eyebrow thickener

me & my umbrella Eyebrow thickener

De eyebrow thickener, ja heel eerlijk gezegd ben ik er nog niet uit wat ik nu van dit product vind. Oke het is goedkoop en geeft een goede kleur af op mijn wenkbrauwen maar eerlijk is eerlijk soms vergelijk je het ene met het andere product en dan is het moeilijk om goed te vergelijken. Voor een product wat rond de € 2,00 a € 3,00 ligt is het gewoon goed de applicator is even wennen omdat deze vrij flexibel is en al mijn andere wenkbrauw producten niet. Maar wil je iets nieuws proberen voor maar een paar euro dan zeg ik doen.

Voor ca € 7,50 drie nieuwe producten, de donkere lipstick is niets voor mij maar de kleur Rainy Days vind ik heel fijn. Verpakking is mooi, voldoende product voor weinig geld. Er zijn heel veel producten van Essence die ik niet zal kopen want een echte klik hebben Essence en ik niet. Maar af en toe is daar toch een heel fijn product, mijn gel eyeliner in zwart is nog steeds een topper en zo ook mijn Honey Berry lipliner. Al met al zitten er dus juweeltjes tussen en geef ik Essence mijn complimenten ( ze zullen daar echt niet op zitten te wachten, maar toch :0 )

Heb jij één van deze producten geprobeerd?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

15 reacties op “Essence en Me, zal het ooit iets worden tussen ons?

 1. ikhouvanbeautynl

  Ja essence heeft soms echt dingen die gewoon heel fijn zijn. Maar net zo vaak doe je een miskoop. Gelukkig ben je dan niet meteen bankroet 😉

 2. Ann Ages Gracefully

  Donkere lipstick vind ik bij mezelf ook niet zo mooi, Ik schrik dan elke keer als ik mezelf per ongeluk in een (weer)spiegeling zie hahaha ik houd wel van de lipsticks van Essence vind ze van goede kwaliteit.

 3. YuStSoMe

  Ik heb deze le gemist. Oeps! Ik vind niet alles van Essence fijn, maar toch ben ik van een pasr dingen echt fan! Vooral de paarse nagellakremover!
  Matte lipsticks kunnen soms echt vreselijk zijn… oeps, gelukkig is het geen budgetroof en kun je gerust ademhalen!

 4. melikebeauty

  Ik kende deze producten nog niet. Wat ik bij essence vind is dat de prijs inderdaad wel heel goed is, maar de kwaliteit niet altijd;) Toch is het zeker goed in verhouding. Nu ben ik wel heel benieuwd naar de gel eyeliner!

 5. jeapiebel

  Nu maakt je mij nieuwgierig aan zwarte gel liner van Essence. Ik denk dat Essence ook meer gericht is op jonge meisjes, al koop ik af en toe hun producten. 😉 Soms denk ik dat ik nog jong ben. Ze hebben genoeg mooie producten.

 6. Linda

  Ik heb inmiddels veen van Essence in mijn stash liggen en ik weet ook niet zo goed wat ik met dit merk moet. Er zitten echt hele goede producten tussen, maar om een of andere reden pak ik toch vaker andere merken erbij. Het lijkt wel alsof ik het merk vergeet zodra ik thuis aan de slag ga met mijn make-up.

 7. Pingback: www.beauty45plus.nl/Styletone Beautybox november 2016

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.