Empties!

      21 Reacties op Empties!

empties

Dit Engelse woord vind ik leuker dan lege verpakking o.i.d, we wonen in Nederland ik weet het dus vergeef mij als je je hier aan stoort. Heel fijn vind ik het als er iets echt helemaal op is dat geeft mij altijd een goed gevoel, heb jij dat ook?

Bath & Bodyworks shower gel: Als ik in de USA op vakantie ben loop ik altijd graag bij Bath & Bodyworks naar binnen, mooie producten en de winkel is altijd perfect gestyled. De aanbiedingen zijn ook altijd zo dat je nooit met lege handen naar huis gaat.

Victoria Secret: Ook een favoriete winkel om bodylotions e.d. te kopen. Deze is nog niet helemaal leeg maar het is te lang open geweest nu. Deze Juiced Berry rook echt heerlijk zoet.

Fat Hair thickening spray: Een heel fijn product om meer volume in je haar te krijgen, helaas is dit merk niet verkrijgbaar in Nederland.

Shiseido Softener lotion: Heerlijk product wat je huid voelbaar zacht maakt na het reinigen, deze lijn is uit de collectie maar de nieuwe lijn Ibuki heeft ook weer een softener in deze lijn.

Maybelline Super Stay 24: Ik denk dat dit de eerste drogisterij foundation is die ik echt opgemaakt hebt, de foundation was makkelijk in gebruik met een SPF 19 en bleef goed zitten gedurende de dag.

Bareminerals Prime Time: Foundation primer die op zich wel oké was maar ik niet weer zou kopen.

Nivea cellular anti age: Lees hier mijn review over dit product.

Estee Lauder Double wear mascara: Last but not least, nog steeds mijn favoriete mascara, er ligt alweer een hele nieuwe klaar voor gebruik.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

21 reacties op “Empties!

 1. jeapiebel

  Ik moet zeggen dat ik ook fijn vind als ik iets heb leeggemaakt. Het geeft een voldoeningsgevoel. Maybelline Super Stay 24 en Bareminerals Prime Time dat zou ik wel willen proberen, maar zo te lezen ben je niet weg van Bareminerals?

  1. Yvonne Auteur bericht

   Nee ik vond dat het op mijn T-zone niet goed bleef zitten, jij hebt een droge huid dus dat zal voor jou waarschijnlijk anders zijn.

 2. Babs

  Empties vind ik leuk gevonden. Ik lees af en toe buitenlandse blogs en soms wel jammer…dan zijn de producten hier niet te koop. Grrr… 😉

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ja, sommige dingen zijn echt fijn en dan kan je het hier niet kopen maar ik blijf hopen dat alles steeds een stukje dichter naar ons toekomt.

 3. YuStSoMe

  Ik ben echt voor het eerst teleurgesteld dat een product op is. Soms zitten er ook dingen bij die niet meer terug komen, ik denk voor elke vrouw wel heel herkenbaar.

 4. melikebeauty

  Altijd leuk om opgemaakt posts te lezen. Geeft me toch weer een kijkje in de producten die iemand regelmatig gebruikt. De mascara van Estee Lauder heb ik nog niet gebruikt, nu ben ik er wel nieuwsgierig naar! Als iets op is ben ik ook altijd wel tevreden, maar dat komt vooral doordat dit me vaak niet in een maand gebeurt. Ik wissel heel veel met producten haha

 5. Gonny

  De Little Black Primer van Estée Lauder… is ook al zo’n topper!
  Ik heb hem pad in gebruik. Maar weet nu al dat die helemaal op gaat!

 6. Yvonne Auteur bericht

  Ja deze heb ik ook, ik gebruik deze op de dagen dat ik sport en dat doe ik over mijn gewone mascara heen en het blijft echt goed zitten.

 7. Hennie

  Bath & Bodyworks lijkt me zo’n leuk merk! Is ook psychisch hoor, omdat het hier niet te koop is. Een vakantie in Amerika, wat lijkt me dat heerlijk. Bofferd!

  1. Yvonne Auteur bericht

   Dat klopt helemaal hoor, hier zijn ook genoeg fijne spullen maar als we daar naar toe gaan heb ik toch altijd weer een lange lijst.

 8. Jolanda

  Dat zijn toch aardig wat producten. Ik ben zelf ook blij als iets op is, want soms gebruik je alles maar half en voor je het weet staat je hele badkamer vol!

 9. Yvonne Auteur bericht

  Nee hoor, 2 artikelen waren al wat eerder leeg. En soms heb ik al iets weggegooid en later dacht, jammer dat had ik in een blogpost kunnen zetten.

 10. Pingback: Heb ik te veel producten in gebruik? – Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.