Empties april 2017

      12 Reacties op Empties april 2017
Empties April 2017

Empties April 2017

Mijn empties van april 2017 bestaan uit make-up, skincare en lichaamsverzorging. Ik ben weer blij dat er weer een flink aantal producten opgemaakt zijn.

Als eerste een heerlijk sheet mask van Etude House, prima masker.

Van Victoria Secret twee Body lotions beide met een coconut geur (ik hou er van!) De witte fles met het pompje is heel makkelijk maar om de laatste resten uit de flacon te krijgen wat een ramp ook omdat deze wat dikker was. De Coconut passion ging een stuk makkelijker vooral nadat ik halverwege zag dat ik de dop er niet helemaal af moest schroeven maar dat er een kliksysteem in de dop zat. En ik maar denken hoe onhandig die schroefdop was.

Van Odorex  de Extra Dry spray, hier doe je ontzettend lang mee mocht je bij warm weer echt transpireren en wil je dit verminderen spray dan een klein beetje onder je arm en je bent gegarandeerd een week droog. Ik gebruik het niet wekelijks want het lijkt me ook weer niet heel goed voor je huid.

Philosophy Rasberry Sorbet, lekker maar gaf mij niet de geursensatie waar ik op gehoopt had, en de geur verdwijnt heel snel na het douchen. De verpakking was rampzalig de klikdop werkt niet goed en om steeds de hele dop er af te draaien tijdens het douchen is niet prettig. Deze shampoo, shower gel & Bubblebad zal ik niet meer kopen. Bubbels in het bad geeft het ook totaal niet.

Dr. Pierre Ricaud Derma Purete eye cleansing lotion eye cleansing

Dr Pierre Ricaud Cleansing wipes Derma Purete, ontzettend fijne doekjes die goed van formaat zijn en super werken, deze zal ik zeker weer kopen. Ook van Dr. Pierre Ricaud uit de Derma Purete lijn de eye cleansing lotion. Werkt goed en is zacht maar ik vind deze niet zo bijzonder dat ik hem nog eens zou kopen.

Filorga Skin Absolute Night cream

Filorga Skin Absolute Night cream

Filorga heeft een hele goede indruk achtergelaten met de Filorga Skin Absolute anti-aging night cream. Wat een heerlijk product, ik voel echt een verandering van mijn huid. Ook de geur is heerlijk. Ik zal dit product zeker weer aanschaffen. Dat zelfde geldt voor Filorga’s Perfect+ serum wat een topper is dit, echt alles is goed aan dit product. Om eerlijk te zijn vind ik deze fijner dan die van Estee Lauder en dat was altijd mijn favoriet.

van Dr. Brandt een 3-D filler mask uit de Needles no more lijn dit is een sample van 3 ml. Voelde wel goed aan.

Een Rasberry collagen sheet mask van PureDerm, heerlijk die geur het ruikt echt naar frambozen.. Nog een masker van PureDerm met Q10 en vitame E ook lekker maar haalt het niet bij de Rasberry uitvoering.

Van Estée Lauder een sample van het Shape + Fill expert serum, deze is nieuw voor mij en voelt heel goed en prettig aan.

Een Lip balm uit een oude Styletone box van Beauty made Easy, de oranje was al binnen een maand op maar die is al weggegooid. De roze is oké de oranje uitvoering was heerlijk  maar dat kwam door de heerlijke geur.

Urban Decay Seismic Sheer shimmer lipstick

Urban Decay Seismic Sheer shimmer lipstick

Een topper van een lipstick van Urban Decay in de kleur Seismic, deze is echt heel snel opgegaan ik heb de lipstick veel gedragen. Het is zo lipstick die je echt makkelijk zonder spiegel op kunt doen. De lipstick is 3,2 gr en een lipstick van bv Estée is 3,5 gr. Ik had het gevoel dat er minder in zat want een lipstick op in 3 maanden is snel voor mij maar omdat het zo’n goed aanvoelende lipstick is heb ik deze dus meer gebruikt dan normaal.

Mascara Maandag Bobbi Brown

Mascara Maandag Bobbi Brown

En de de Eye opening mascara van Bobbi Brown, een paar weken een topper en daarna een flop. Zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaakt gelukkig.

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

12 reacties op “Empties april 2017

 1. 3lles

  Dat zijn heel veel producten die leeg zijn gegaan! Producten van Victoria Secret zijn zo lekker, die gaan er bij mij ook wel snel doorheen.
  Liefs,
  Elles

 2. Ann Ages Gracefully

  Ik ben ook met de roze lipbalm uit de Styletone bezig maar ik gebruik hem alleen in de avond voor ik naar bed ga, hij geeft toch een beetje kleur af en ik zie er ziekjes uit als ik deze gebruik. Ik vind hem wel fijn. De oranje staat nog op zijn beurt te wachten 🙂

 3. Linda

  Fijne producten heb jij opgemaakt! En die UD lipstick is zeker snel gegaan. Maar als je deze zo fijn vind….. je hebt er in ieder geval van genoten 😉

 4. ikhouvanbeautynl

  Wauw wat heb je veel opgemaakt! En een lipstick in drie maanden opmaken vind ik ook een prestatie hoor haha.

 5. Babs

  Zo besef ik weer hoe snel de tijd gaat… ik dacht dat ik jouw empties al gelezen had, maar er is weer een nieuwe maand. ik herken dat met mascara’s wel, in het begin perfect en na een paar keer droog, korrelig etc.
  Die producten van Filorga spreken mij ook aan. Ik heb veel gezichtsreinigers opgemaakt. Als van coconut houdt, dan moet je bij de Etos kijken, die hebben een heerlijke coconut spray!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.