Empties en opgeruimd

      19 Reacties op Empties en opgeruimd
Empties augustus

Empties en opgeruimd 

Er is weer wat ruimte in mijn badkamer en make-up tafel. Niet alleen Empties maar Empties en opgemaakt deze keer.

Van links naar rechts:

Etude House Snail sheet mask, een ontzettend fijn masker wat ik in Indonesië gekocht hebt, ik heb daar flink ingeslagen maar dit was mijn laatste Snail masker helaas.

Mentholatum Beauty mask Lifting moisture, een 2-delig sheet mask ook uit Indonesië. Dit masker was heel fijn geprijsd en hier heb ik gelukkig nog een voorraadje van liggen.

Loreal Studio Secrets Anti redness primer, helaas heeft dit nooit gedaan waar ik heb voor gekocht had en deze primer gaat de prullenbak in.

Empties Studio Secret

Empties Studio Secret

Dove Derma Spa Uplifted+, Deze heerlijke bodylotion heb je al eerder gezien in deze blogpost.

Paula’s Choice Resist Exfoliant. Helaas heeft dit product niets voor mijn huid gedaan ik heb het zeker 2,5 week elke avond gebruikt. Misschien te kort om een verandering te kunnen zien?

Paula's Choice Resist

Estée Lauder Resilience lift, ietwat te dik voor deze tijd van het jaar maar in de wintermaanden zal deze fijner voor mijn huid zijn. Ik heb nog een sample potje staan met meer inhoud dan deze van 7 ml. Deze laat ik staan voor de komende herfst en/of winter. Het kleine potje is ideaal om te bewaren voor op reis.

Estee Lauder Resilience lift

Dior Dream skin sample, klein maar fijn testertje dat mijn interesse gewekt heeft.

Maybelline Age Rewind Eraser, heb ik jaren geleden in de USA gekocht en heeft zijn beste tijd gehad, Ik was niet heel erg onder de indruk vandaar dat deze niet leeg is maar te oud is om nog te gebruiken.

maybelline age rewind

Elie Saab Rose Couture, lekker luchtje niet al te zwaar. Mijn favoriet van Elie Saab is Le Parfum 

Lóreal Extraordinary oil nacht masker, het masker is op zich fijn maar die geur! Nee deze zal ik niet nog eens kopen.

Lipsmacker Martian Mallow, heerlijk vanille geurtje maar is te oud dus gaat ook de prullenbak in.

Sabon Body Scrub Vanilla Coconut. Al vele jaren mijn favoriet, een nieuwe pot is alweer in gebruik. Wil je meer lezen over deze scrub klik dan hier.

Hema Lipliner in de kleur 23, ja wat moet ik hier over schrijven behalve dat je beter iets anders kunt kopen want dit is een ellendig potlood.

Loreal The Powder True Match, een heel fijn poeder wat ik jaren gebruikt hebt als touch up. Doosje ziet er niet meer uit dus gaat de prullenbak in. Ik gebruik nu een paar maanden een andere losse poeder die ook in mijn tas kan. Deze nieuwe poeder is meer dan geweldig en een review is in de maak.

loreal poeder-true-match-W5-golden-sand

Elf waterproof eyeliner pen, vorig jaar in de USA gekocht en het werkte heel even best fijn. Even zul je nu denken? Ja, want na 2 weken was deze eyeliner uitgedroogd en was er niets meer mee te beginnen. Ik heb nog een nieuwe liggen en wie weet geef ik die nog een kans.

Elf eyeliner pen

Van al deze producten heb ik er alweer twee in gebruik namelijk Dove Derma Spa en de Sabon scrub. Ga jij regelmatig door je voorraad heen om te kijken of je producten hebt liggen die te lang geopend zijn en weggegooid moeten worden?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

19 reacties op “Empties en opgeruimd

 1. hillybillybeauty

  Ik ga op zich aardig door mijn voorraad heen. Als ik mijn opgemaakt mandje voor het einde van de maand al zie liggen ligt er een mega voorraad. Alleen make-up gaat niet super snel op bij mij, maar dat heeft niemand denk ik. De Dove derma spa klinkt fijn!

 2. melikebeauty

  Toevallig heb ik onlangs alle producten gescheiden in toilettassen die ik niet gebruik. Pff wat was dat veel haha. Wat een leuke artikelen. De BHA lotion moet je echt wat langer gebruiken denk ik. Ik merkte bij de spray namelijk ook niks na 2 weken, maar na 6 weken eindelijk wel;)

 3. Hennie

  Een bonte verzameling empties. Leuk om te zien dat jij ook van anders dan anders houdt. Jammer van de exfoliant van Paula’s Choice. Ik heb er nu eentje in de test die bijzonder goed bevalt!

 4. Babs

  Ik denk dat het lippotlood te hard was van de Hema? Ik had er ook eentje en viel tegen. Elie Saab is heerlijk, fan! Wat jammer van Paula’s Choice, was de fles ook leeg…?

 5. Claudia

  Oeh dat mascara uit Indonesië daar ben ik benieuwd naar. Ik ben zelf half Indonesisch en ben net in juni naar Bali geweest! Ik zie een hele hele mooie en gevarieerde collectie aan spullen. Ben zelf ook fan van Estee.

 6. Pingback: www.beauty45plus.nl/ Oktober Empties in beauty en gezichtsverzorging

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.