Empties! Oftewel opgemaakt!

      10 Reacties op Empties! Oftewel opgemaakt!

Tijd voor Empties! De afgelopen tijd heb ik weer aardig wat producten opgemaakt niet in één maand dat houd ik niet bij, maar sinds de laatste keer. Het is van alles en nog wat, lees je mee?

Mijn Empties van de afgelopen tijd in willekeurige volgorde.

opgemaakte beautyproducten

Empties! Opgemaakt in juli 2016

L”oreal Revitalift anti rimpel nachtcrème, opgemaakt maar niet op mijn gezicht ik vind dit geen fijne nachtcrème, veel te dik en trekt niet goed in.

Beauty sheetmask, ik ben blij dat ik veel van deze maskers gekocht hebt in Bali,ze zijn nog lang niet op.

Samples van Ioma, Filorga en Kiehls. De Ultra facial oil-free lotion heeft een goede indruk achtergelaten en komt op mijn wishlist. Ioma vind ik een fijn merk maar crème heb ik niet goed genoeg kunnen testen hetzelfde geldt voor Filorga te kleine hoeveelheden. Kiehls is een lotion dus dunner deze heb ik goed kunnen proberen.

Bali Asus Scrub dit product komt ook uit Bali en is makkelijk in gebruik, fijne niet grove structuur.

Tresemmé rootspray, weer een heel fijn product van dit merk deze spray wil ik graag in een grotere hebbenl. Op mijn wishlist. Helaas niet in Nederland verkrijgbaar.

Andrelon Volume Powder fijn en betaalbaar product wat ik altijd in huis hebt.

Biodermal Pigment serum niet het gevoel gehad of gezien waar ik op gehoopt had.

Narcisco Rodriguez For her (sample), niet mijn luchtje.

Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara, deze mascara zat  in de holiday set van vorig jaar, het was even wennen na mijn favoriete Double Wear maar ben deze toch gaan waarderen. Voor herhaling vatbaar.

Estee :Lauder mascara

Estée Lauder Perfectly clean foam cleanser (sample) ik heb deze in de wachtrij staan op mijn make-up kastje met andere woorden ik moet eerst mijn andere foam cleanser opmaken dan ga ik deze in groot formaat gebruiken.

Avanced Night repair, fan fan fan, ik heb een grote fles gehad die op is en die ik met heel veel plezier gebruikt hebt tot de laatste druppel. De prijs van dit product is behoorlijk maar wat een fijn product is dit. Staat alweer op mijn wishlist.

Fig & Rouge het eerste product uit een Styletone box dat ik helemaal opgemaakt hebt. Trekt snel in ruikt goed, bovendien een mooie verpakking.

Zoals je ziet heb ik weer mijn best gedaan om weer wat samples te gebruiken het is echt iets waar je jezelf even toe moet zetten.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

10 reacties op “Empties! Oftewel opgemaakt!

  1. Babs

    Biodermal pigment serum heb ik volgens mij ook eens geprobeerd zonder veel resultaat. Ik ga ook eens kijken wat ik helemaal op maak.. scrubs gaan best hard, bodymilk minder snel. En haarproducten, daar doe ik een eeuwigheid mee. (behalve shampoo’s)

  2. melikebeauty

    Ik ben ook niet weg van revitalift. Jammer vind ik het wel. Fig en Rouge vind ik ook echt een fijn product, ik heb het tijden geleden ook geprobeerd;) Fijn overzicht, ik zie ook een aantal producten die ik ook wel even zou willen proberen!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.