Elie Saab Le parfum

      13 Reacties op Elie Saab Le parfum
Elie Saab

Elie Saab

Een jaar of 3 geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Elie Saab en ik weet precies nog waar dat was, ik was in Parijs in Sephora en daar kreeg ik dit als sample aangeboden. Ik had nog nooit van Elie Saab gehoord maar ik vond deze parfum zo lekker ruiken, zo anders dan wat ik tot nu toe gebruikt had dat deze parfum in mijn herinnering is blijven hangen. Qua parfumsoorten heb ik geen grote verzameling, ik blijf vrij trouw aan mijn Hugo Boss parfum en Chanel’s Coco Mademoiselle. Laatst ontving ik een sample van Elie Saab’s Le Parfum Rose Couture deze is overigens ook ontzettend lekker. en ik dacht weer terug aan mijn eerste ontmoeting met Elie Saab, de parfum welteverstaan niet de beste man zelf, in Parijs.

Een week of 2 geleden heb ik gesolliciteerd en afgelopen vrijdag heb ik te horen gekregen dat ik aangenomen ben, reden dus voor een feestje. Ik heb een mooie bos bloemen in mijn lievelingskleur roze gekregen en ik heb mezelf dan eindelijk na al die jaren een parfum van Elie Saab cadeau gegeven. Ici Paris had dit weekend een extra korting van 30% op parfums dus dat was leuk meegenomen, het werd nog leuker toen de dame in ICI Paris aangaf dat er ook een giftset was waarbij ook een toilettasje en bodylotion in zat en deze set was zelfs nog € 0,20 goedkoper dan een los flesje van 50 ml. Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe aankoop en hoop dat deze parfum net zo lekker is als in mijn gedachten. Ik gebruik altijd Eau de Parfum en geen Eau de toilette, omdat ik zelf ervaren heb dat Eau de parfum langer blijft hangen en ik dus ook minder hoeft op te spuiten.

ElieSaab

Le Parfum

Ik heb de parfum nog niet gebruikt, ik ga er nu eerst nog even zo van genieten.

Ben jij bekend met de geuren van Elie?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Elie Saab Le parfum

 1. Miss

  Leuk dat een geur zo in je herinneringen kan blijven hangen! En gefeliciteerd met je nieuwe baan! Heel veel succes toegewenst! En de geur lijkt me ook echt heerlijk!

 2. melikebeauty

  In de Sephora in Parijs, dat klinkt als een droom! Hij ziet er alleen al zo mooi uit, ik snap dat je er nog even naar wilt kijken;) Ik ga deze ook binnenkort maar even ruiken. Gefeliciteerd met je baan, heel veel succes alvast!!

 3. Hennie

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Dat is zeker een reden om jezelf even te kietelen.

  Ik ken Ellie Saab alleen van naam, heb geen idee hoe het ruikt. De flacon ziet er iig al prachtig uit.

 4. jeapiebel

  Van hartelijk gefeliciteerd dat je aangenomen bent. Dus de bossen van je lievelingskleur roze en dit verrukkelijk parfum is zeker verdient. De giftset ziet er ook cute uit. Wat fijn zeg. Ga er lekker van genieten.

 5. Nathalie

  Gefeliciteerd met de job! Ik ken het parfum ook vooral van de staaltjes haha, misschien toch ook eens zo aanschaffen want hij ruikt inderdaad heerlijk!

 6. sunny mama

  Ik vind dat flesje ook zo prachtig! Ik moet één dezer dagen toch maar eens gaan testen in de parfumerie, want ik ben er nu ook wel nieuwsgierig naar geworden hoe het ruikt.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.