Dr. Pierre Ricaud Anti rimpel expertverzorging

      15 Reacties op Dr. Pierre Ricaud Anti rimpel expertverzorging
Dr. Pierre Ricaud Hyalurides LP

Dr. Pierre Ricaud

Huidverzorging is belangrijk en vooral als je huid en jijzelf dus ook wat ouder wordt. Ik ben bewust met het verzorgen van mijn gezicht begonnen toen ik een jaar of 25 was. Voor die tijd was het af en toe een een crème maar niet dagelijks in de ochtend en avond.  Na verloop van tijd is het elke dag verzorgen wel gekomen. Ik merk vandaag de dag dag dat dit nu heel anders is, jonge vrouwen zijn veel bewuster over hun huid en dat zal zeker door de media van vandaag de dag gekomen zijn. Want er is nog wel wat veranderd de laatste decennia.

Ik gebruik nooit jaren dezelfde producten voor mijn huid, dat veranderd zelfs per seizoen. Zo krijgt mijn huid geen soort van luiheid of gewenning  maar word het zo nu en dan even wakker geschud. Deze producten uit de anti rimpel lijn van Dr. Pierre Ricaud heb ik toegestuurd gekregen om te testen en na drie weken dagelijks gebruikt te hebben kun je hier mijn bevinding lezen.

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides LP Serum

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides LP

Als eerste het serum, ik ben dol op een serum. Dit Hyalurides LP serum is heerlijk en gebruik ik elke ochtend en avond voor mijn dag of nachtcrème. Het trekt snel en makkelijk in en laat geen voelbaar laagje achter. Na een minuut breng ik mijn dag of nachtcrème aan die dan ook goed intrekt. Alle producten uit deze Hyalurides lijn bevatten vier soorten hyaluron zuur.

De volkomen nieuwe combinatie van 4 soorten hyaluronzuur en salicylzuur voor een werking tegen rimpels en correctie daarvan.

4 hyaluronzuren Kracht 4:
KRACHT 1: aan het oppervlak worden de rimpels meteen gladder.
KRACHT 2: de rimpels worden geleidelijk minder diep.
KRACHT 3: de rimpels worden van binnenuit weer gevuld.
KRACHT 4: het effect van langzame afgifte voor geleidelijk herstel van de contourlijnen.
Salicylzuur: direct gladstrijkend effect. Het serum zorgt ook voor een betere opname van crèmes, zodat deze optimaal hun werk kunnen doen.

dr-pierre-ricaud-serum-swatch Dr. Pierre Ricaud Serum

Het serum zit in een mooi glazen flesje van 30 ml., het pipetje is ook van glas en je kunt makkelijk zien hoeveel je opneemt uit het flesje. Een fijne en hygiënische manier van doseren. Na een week of 3 heb ik net iets minder dan de helft gebruikt.

Dr. Pierre RIcaud

Dr. Pierre RIcaud

De dagcrème komt ook in een mooie glazen pot en heeft een inhoud van 40 ml. Het was even zoeken wat het nu precies was want op het potje staat alleen anti-wrinkle cream maar het is wel degelijk een dagcrème.

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides dagcreme

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides dagcrème

De dagcrème heeft voor mij voor deze tijd van het jaar de ideale dikte. In de zomer hou ik van een vrij luchtige dagcrème en in de winter mag het wat dikker maar moet het goed te smeren zijn en dat is bij deze crème het geval. Smeert dus goed en is eventueel ook goed te mengen met een foundation. Er zit geen SPF in de crème dus dat is wel iets om rekening mee te houden.

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides eye cream

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides eye cream

De oogcrème komt in een tube met pompje en heeft een inhoud van 15 ml. Het pompje doseert precies dat wat je nodig hebt en met de 15 ml. kun je ook een hele tijd doen. Dr. Pierre Ricaud raad aan om het voor je dagcrème aan te brengen wat op zich logisch is want deze crème is een stuk dunner dan de dagcrème en zou daar moeilijk doorheen komen en er eerder bovenop blijven liggen.

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides eye cream

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides eye cream

Op de eerste foto zie je rechts nog een product in tubevorm dit is dezelfde anti-wrinkle dagcrème maar dan in een tube (40 ml) deze neem ik straks mee op reis want een tube is dan net even makkelijker.

Pluspunten:

 • alle producten worden stuk voor stuk goed opgenomen door mijn huid
 • prijs kwaliteit ( met de korting die nu loopt -50%)
 • verpakking mooi om te zien en makkelijk te herkennen door de groene kleur.

Minpunten:

 • De glazen verpakking zal niet door iedereen gewaardeerd worden

Merk ik nu dat mijn rimpels of mooier gezegd mijn contourlijnen minder zijn geworden, nee maar dat vind ik bij elk product toch vaak een omschrijving die heel moeilijk waar te maken is. De producten zijn nog lang niet op en het bevalt goed dus ik ga door tot de laatste druppel en zal er dan op terugkomen in een Empties blogpost.

Alle producten zijn te koop via Dr. Pierre Ricaud 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

15 reacties op “Dr. Pierre Ricaud Anti rimpel expertverzorging

 1. YuStSoMe

  Ik heb nog geen verzorging hiervan gehad, wel make-up. Ik ben dol op serums. Klinkt toch heel fijn en nee Yvonne jonger zullen we er niet op worden… maar elke leeftijd heeft zijn charme!

 2. beautytag

  Wat leuk dat jij deze producten al getest hebt. Ik ben er net een week mee begonnen en idd het serum en de crème zijn heerlijk!

 3. Pingback: www.beauty45plus.nl/ december empties de laatste van het jaar!

 4. Pingback: www.beauty45plus.nl/Februari 2017 empties en opgemaakt

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.