Dr. Pierre Ricaud Summer make-up

      8 Reacties op Dr. Pierre Ricaud Summer make-up
Dr. Pierre Ricaud Summer make-up

Dr. Pierre Ricaud Summer make-up

De zomer zit in de lucht deze week, dus tijd voor wat kleur! Van Dr. Pierre Ricaud ontving ik deze prachtige zomerse producten om te testen. Als eerste een Bronzed effect blusher, wat een beauty is dit van verpakking tot product. De bronzed effect blusher komt in een doosje met spiegeltje en bevat 5 gram blush en een kwastje. De kleur is zalmachtig maar heeft zoals de naam al zegt een bronzed effect.

Dr. Pierre Ricaud Summer make-up bronzed effect blusher en bronzing powder

Dr. Pierre Ricaud Summer make-up

De Terre de Soleil Bronzing Powder komt in een soortgelijk doosje met spiegel en bevat 10 gram product en is verkrijgbaar in twee tinten, ik heb de lichte bronzer ontvangen. Als ik met een kwast de bronzer oppak merk ik dat er wat fall out is maar dat verdwijnt vrijwel onmiddellijk want zowel de bronzer als de blush hebben een zachte creamy textuur wat je vooral voelt bij het swatchen.

Dr. Pierre Ricaud Summer make-up eyeshadow pencil

Dr. Pierre Ricaud Summer make-up

Het oogschaduw potlood heeft een prachtige neutrale kleur die toch net even meer geeft als mijn gezicht straks een kleurtje heeft, het potlood is als oogpotlood en oogschaduw te gebruiken, je ziet de kleur bijna niet om mijn hand maar het is een prachtige kleur voor een no make-up, make-up look.

De Radiance Enhancer komt in een tube van 30 ml. Voor gebruik na een moisturizer voor een zongebruinde teint zonder zelfbruiner. Ik moet bekennen dat ik deze nog niet goed heb kunnen gebruiken. Ik wil dit goed kunnen proberen maar ga een product als deze niet testen als ik naar mijn werk ga. Ik zal de Radiance Enhancer straks meenemen op zomervakantie en deze in de avond voor het eten gaan aanbrengen, ik denk dat de enhancer dat net even wat meer glow aan mijn huid zal geven. Ik laat jullie weten of dit ook echt zo is.

Dr. Pierre Ricaud Summer make-up

Dr. Pierre Ricaud Summer make-up

Dan zijn er nog twee kleuren nagellak met bijpassende transparante lip balsems.  De nagellak kleurtjes zijn heel zomers en zijn prachtig als je een beetje een kleurtje hebt, ik heb de felle kleur op koningsdag gedragen om die dag toch een beetje kleur te geven.

De transparante hydraterende lippenbalsems matchen prachtig met de nagellak. Het fijne van deze lippenbalsems is dat ze echt een kleurtje geven maar zo lekker makkelijk zonder spiegel aan te brengen zijn, ideaal dus om in je tas mee te dragen, of je nu naar het strand gaat of gewoon een dagje op pad.

Al met al dus weer heel veel mooie producten van Dr. Pierre Ricaud die de komende zomerdagen net even wat meer zullen geven met deze op de zon gerichte producten. Let wel op dat er geen SPF in deze producten verwerkt zijn.

Ik hoop dat de zomer snel start, en lang mag duren want ik ben er echt aan toe.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Dr. Pierre Ricaud Summer make-up

  1. Babs

    Wat een prachtige make-up heeft Dr. Pierre Ricaud toch. Ik vind de creamy textuur echt ideaal voor zo een bronzer en de blush, dan zit het er vaak mooier op.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.