Dr. Pierre Ricaud reinigingsproducten deel 2

Dr. Pierre Ricaud Derma Pureté

Dr. Pierre Ricaud Derma Pureté

Dr. Pierre Ricaud Derma Pureté reinigingsproducten heb je al eerder voorbij zien komen op mijn blog. Nu zijn we een paar maanden verder en heb ik ook de producten voor de gevoelige huid  en de facial wash cream en Clay facial peeling goed kunnen proberen.

Als eerste drie producten voor de gevoelige huid, de cleansing lotion 2 in 1, deze cleanser is dunner dan de blauwe versie en zoals de naam al zegt is het een 2 in in product namelijk een melk en een tonic. Deze cleanser is heel zuinig in gebruik en reinigt goed.

De Micellar water voor de gevoelige huid, Dr. Pierre Ricaud geeft aan dat je met dit product in één keer je gezicht en ogen kunt reinigen. Ik ben daar zelf geen voorstander van ook al reinig ik mijn gezicht meer dan één keer per avond. Ik vind een micellar water wel heel fijn om mee te nemen op reis omdat ik vaak minder of geen make-up draag en het dan snel en goed reinigt.

Dr. Pierre Ricaud Derma Pureté Foam jpg

Dr. Pierre Ricaud Derma Pureté Foam

De Cleaning Moisse is een feestje, het lijkt net slagroom als je het in je handen spuit . Het is zo ontzettend zacht in je handen en voor je gezicht. Het lost wel snel op dus ik had niet het gevoel dat mijn huid en schoon was, maar na een test met wat micellar water bleek het toch goed de laatste restje verwijderd te hebben.

 

De Clay facial Peeling is een heel fijn product. Deze peeling is zo fijntjes dat ik denk dat ook de gevoelige huid hier mee aan de slag kan. De tube bevat 50 ml. maar je doet er ontzettend lang mee omdat je heel weinig nodig hebt.

Dr. Pierre Ricaud Derma Pureté Facial wash cream

Dr. Pierre Ricaud Derma Pureté Facial wash cream

Als laatste de Facial wash cream, ik reinig mijn gezicht meer dan één keer en een goede facial wash mag dan ook niet ontbreken. De wash cream is licht geparfumeerd dus niet overheersend en geeft je ook net even dat gevoel dat je gezicht heel goed gereinigd is, en dat is ook zo.

Deze producten heb ik ontvangen van Dr. Pierre Ricaud. Mijn huid is normaal/droog en niet gevoelig. Al de producten kun je vinden op de site van Dr. Pierre Ricaud waar op dit moment deze producten heel scherp geprijsd zijn. Ook deze reinigingsproducten zijn mij weer goed bevallen en ik gebruik ze nog elke avond.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

6 reacties op “Dr. Pierre Ricaud reinigingsproducten deel 2

  1. Babs

    Heerlijk zo een mousse, ik ben daar ook dol op. Vaak reinig ik mijn gezicht ook aan het begin van de avond en voor het slapen gaan doe ik het nog snel een keertje.
    die Dr. Pierre heeft echt fijne producten!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.