Dr. Pierre Ricaud Luminexpert huidverzorging

Dr. Pierre Ricaud Luminexpert

Dr. Pierre Ricaud Luminexpert huidverzorging

Zoals je misschien wel weet ben ik dol op huidverzorging. Ik heb een normale huid die het heerlijk vindt om gehydrateerd te worden. Ik gebruik nu een week of vijf de Dr. Pierre Ricaud Luminexpert huidverzorging.

Elke dag begon ik na mijn huid gereinigd te worden met de vitaliserende vier weken kuur. Ik gebruikte dit in plaats van mijn dagelijkse dagcrème en hoewel de tubetjes klein lijken te zijn is het niet te geloven hoe lang je hier mee doet, ik heb in ieder geval langer dan een week met één tubetje gedaan. Het trekt heel snel ik wat ik heel fijn en belangrijk vind. Er zit een subtiele geur aan die mij niet stoort.  de tubetjes van 10 ml zijn een cocktail van 12 vitaminen en mineralen om de metabolismen voor een vitale huid te stimuleren. Ideaal om uw huid een handje te helpen bij seizoenswisselingen.

En dat dit bijzondere product, de Luminexpert 3 in 1 oogverzorging anti vermoeidheid. Toen ik de tube openmaakte snapte ik niet helemaal wat dit nu was en hoe het in zijn werk ging. Aan de ene kant een zilveren metalen afgeronde punt zonder gaatje, wat ik hier nu mee aan moest wist ik niet. Maar aan de andere kant zit een klein gaatje waar je heel fintjes de getinte oogcreme mee aan kunt brengen en dan pas gebruik je de metalen kant die lekker fris en koud is en hiermee werk je de oogcreme in. Wat een prachtproduct is dit! Er zit 15 ml in deze tube en als ik zie hoe weinig je nodig hebt en ik deze oogverzorging al 5 weken gebruik gaat het maanden mee.

Het Physiolumière Complex, dat is gebaseerd op technieken uit de luminotherapie, compenseert het gebrek aan natuurlijk licht op de huid.

1. Stimuleert de vitaliteit van de huid
2. Maakt de teint stralend en jeugdig
GLYCALOX® onze exclusieve werkstof die glycatie en oxidatie, de 1e oorzaken van huidveroudering, tegengaat

Last but not least deze Luminexpert gezichtsverzorging. Deze creme heeft een hele fijn structuur en trekt goed en snel in. Omdat ik de Vitality treatment in de ochtend gebruik en ik niet de tijd heb om in de ochtend die eerst in te laten trekken voor deze crème aan te brengen heb ik deze creme af en aan ’s avonds gebruikt.  Maar nu mijn laatste tubetje van de Vitality kuur ten einde loopt zal ik deze zeker in de ochtend gaan gebruiken.

Het Physiolumière Complex, dat is gebaseerd op technieken uit de luminotherapie, compenseert het gebrek aan natuurlijk licht op de huid. 1. Stimuleert de vitaliteit van de huid
2. Maakt de teint stralend en jeugdig
GLYCALOX® onze exclusieve werkstof die glycatie en oxidatie, de 1e oorzaken van huidveroudering, tegengaat.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze anti aging huidverzorging van  Dr. Pierre Ricaud Luminexpert kijk dan eens op hun site. zij hebben nu ook een hele mooie aanbieding.

Ik heb dit product toegestuurd gekregen om te testen, mijn mening is zoals altijd eerlijk en oprecht. Ik heb een normale huid van 45+ die graag gehydrateerd wordt.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

10 reacties op “Dr. Pierre Ricaud Luminexpert huidverzorging

  1. YuStSoMe

    Jaaaaah, ik ben ook erg blij met het oog toverstokje! Ik krijg vaak eerst pukkels en dan pas gaat mijn huid accepteren dat we weer wat testen 😉
    Het serum zou ik zo weer kopen. De crème heb ik liever in tube. Was ik vergeten te zeggen in mijn artikel.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.