Dove Derma Spa Uplifted+

      8 Reacties op Dove Derma Spa Uplifted+

 

Dove Derma Spa Uplifted

Dove Derma Spa Uplifted

Geen nieuw product maar wel een product die ik graag met je wil delen. Toen  Dove uitkwam met de Derma Spa lijn heb ik een aantal soorten geprobeerd, de Uplifted+ was direct mijn favoriet, niet om het Uplifted gedeelte want eerlijk gezegd merk ik daar niet veel van maar wel de geur en de textuur van deze lijn.

De Bodylotion is een topper trekt heerlijk snel in en laat geen vervelend plekkend laagje na op mijn huid. De geur, hoe kan ik die nu het beste omschrijven behalve heerlijk, zacht en rustgevend en toch ook wel ietwat verfrissend maar dan op een fijne manier. Dove omschrijft de geur als volgt: waterlelies, komkommer en frisse vioolblaadjes, gecombineerd met sandelhout, patchouli en zoete muskus.

Dove Derma

De body lotion is een zijdezachte gel die zorgt voor een verbeterde elasticiteit en stevigheid, met essentiële hydraterende bestanddelen, verkregen uit olie van natuurlijke zaden. Zoals ik al schreef merk ik dat niet maar wie weet is het minimaal, mijn huid voelt gewoon goed en zacht aan en ook mijn mind heeft baat bij dit product door de heerlijke geur.

 

Massaging body roll-on

Dove Derma Spa

Dove Derma Spa

Een masserende body roll-on verrijkt met cell-moisturisers voor een stevige en meer elastische huid, speciaal ontwikkeld voor de buik, heupen en billen. Dit product komt in een tube met drie metalen kogels die de huid dus masseren, je draait de onderkant een slag zodat het pijltje op ON staat en dan komt er een een zachte doorzichtige gel uit, het nadeel is dat je niet door hebt of er nu wat uitkomt of niet, de kogels die het masserende effect geven zijn namelijk zou koud en glad en je niet merkt of er ook wat  gel meekomt. Het lijkt erg veel op een serum, echt dunner dan een gel of lotion en dus moeilijk te zien, als je met je hand over het gedeelte gaat dan voel je wel dat er iets uitkomt. Deze Massaging body roll-on vind ik niet prettig in gebruik, te veel gedoe, komt er nu wat uit moet ik harder in de tube knijpen?

De Body lotion komt in een tube van 200 ml.De Massaging body roll-on komt in een tube van 100 ml. Ik koop deze body lotion altijd als U er een 1+1 actie is, dan heb ik weer voorraad en komt een tube op ca. € 3,50 en hele mooie prijs voor zo’n fijn product.

Ik vind dit echt een heerlijke body lotion die ik voorlopig blijf gebruiken. Heb jij deze bodylotion weleens gebruikt, ken je de geur? Zo ja is er een product die jij aan kunt raden?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Dove Derma Spa Uplifted+

  1. jeapiebel

    Massaging body roll-on die kende ik niet eens, als ik het tegenkom zal ik het zeker proberen. Ik vind Dove ook best een fijn merk en ben een beetje verslaaft aan hun zeep.

  2. melikebeauty

    Wat lijkt me dat lekker zo’n massage Roll On. Ik vind de geur van Dove ook echt heerlijk. Jammer genoeg kan ik er zelf niet zo goed tegen, anders zou ik het ook zeker gebruiken.

  3. Pingback: Empties! - Beauty45plus.nl

  4. Pingback: www.beauty45plus.nl/Empties en opgeruimd

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.