Diorskin Forever foundation

      17 Reacties op Diorskin Forever foundation
Diorskin Forever

Diorskin Forever

Na mijn laatste vakantie moest ik een nieuwe foundation zoeken omdat mijn Estée Lauder Perfectionist foundation te licht was voor mijn huidskleur. Natuurlijk had ik die foundation  een tintje donkerder kunnen kopen maar als beautyaddict wilde ik gewoon weer iets nieuws proberen.  Dat is Diorskin Forever SPF35 geworden, een nieuwe aangepaste formule op een eerdere versie die toen een SPF25 had. Voor mijn was dit de eerste keer dat ik een Dior foundation kocht en ik was dan ook echt benieuwd of deze mij zou bevallen.

Een nieuwe generatie vloeibare foundations met fusionele duurzaamheid.
De zinnenstrelende textuur boordevol perfectionerende ingrediënten op maat versmelt met de huid en geeft een absoluut perfecte teint die de hele dag lang onberispelijk blijft. De foundation wordt één met de huid en maakt de teint iedere dag opnieuw gladder en egaler.

Dat is wat men zegt, en weer verbaast  het mij hoe ze op sommige zinnen komen want fusionele duurzaamheid?? Wat is dat? Ik denk dan in ieder geval niet aan alcohol wat als derde op de lijst met ingrediënten staat en helaas heb ik dat dus niet gezien in de winkel. Voortaan vooraf beter mijn huiswerk doen dus.

Diorskin forever

Diorskin forever

Maar de rest klonk mij als muziek in de oren, everlasting, pore refining, zacht matte finish, houdbaarheid van zestien uur en een SPF35. Ik heb deze foundation een week of 6 gebruikt en hoewel deze anders is dan de Perfectionist ben ik tevreden met deze Diorskin Forever, het geeft een mooie medium dekking en is makkelijk aan te brengen met je vingers of een kwast en blijft lang mooi op mijn huid met uitzondering van mijn T-zone want daar glijdt deze foundation dus echt weg.

Diorskin2

Het flesje heeft een inhoud van 30 ml. en is van matglas een beauty om naar te kijken. Ik heb deze foundation dus een week of zes gebruikt en er zit nog meer dan voldoende in. Mocht het toch nog een keer zomer worden en ik krijg weer wat kleur dan kan ik deze weer gebruiken. Deze foundation kost ca. €50,00  (30 ml).

Deze week zag ik op tv dat een SPF in make-up lang niet zo hoog is als dat er op een verpakking staat. Lees dit artikel van RTL maar eens met andere woorden SPF35 is dus geen SPF 35, gelukkig gebruik ik altijd een dagcrème waar een SPF in zit en als het echt heel zonnig is en ik ben veel buiten dan gebruik ik een Lovea met SPF50.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

17 reacties op “Diorskin Forever foundation

 1. Babs

  Wat koop jij toch een heerlijke merken, Dior hoop ik ooit aan mijn stash te kunnen toevoegen!
  Jammer dat je T-zone het niet vasthoudt, en fusionele… ze verzinnen steeds mooiere woorden.
  Wat een goed artikel over zonneproducten, nu begrijp ik waarom ze mij vertelden dat ik bovenop een zonnecrème geen foundation mocht doen. (wat ik overigens ook niet gedaan heb)

 2. YuStSoMe

  Hihihi. Ja die tekstschrijvers liggen volgens mij zelf ook in een deuk. Ach ja. Ik beloof ze toch nooit.
  Jammer, maar goed dat je het even meld van de SPF.
  En ik doe ook een goede dagcreme smeren, gelukkig wel.
  Fijn artikel! Fijne avond xxx

 3. melikebeauty

  Oh wat leuk om dit te lezen. Forever is namelijk mijn favoriet al heel erg lang! Jammer dat hij bij je t-zone niet goed blijft zitten. Ik heb een extreem droge huid, wellicht heb ik er daarom geen last van. Dat van spf wist ik echt, daar schrik ik bestwel van. Super fijn dat je dit deelt!

 4. Hennie

  Die reclamebureaus lullen er maar lekker op los. Ik kom soms ook woorden tegen waarvan ik denk: WTF?

  Dior heeft fijne foundations. Ik ken deze niet maar heb wel ervaring met de star. Prijzige aangelegenheid dat Dior, maar wel zeer de moeite waard!

 5. sunny mama

  Daar breng je me iets in herinnering… Jaren geleden heb ik ook eens een foudation van Dior gekocht. Die was top! En dat was ik inmiddels allang vergeten. De volgende keer moet ik maar weer eens zo een kopen, want dat is de investering wel waard!

 6. Kiss & Make-up

  Op de SPF van make-up moet je inderdaad niet te veel vertrouwen. Tenzij je er een DIKKE laag van aanbrengt biedt ’t maar een beetje bescherming. Heb zelf alleen nog maar staaltjes van Dior geprobeerd.

 7. jeapiebel

  Pore refining, zacht matte finish, houdbaarheid van zestien uur en een SPF35 dat klinkt zeker echt ideaal. Alleen dit zou ik al kopen. Ik trap snel in alle verkooppraatjes . 😉 Fusionele duurzaamheid ?? en wat denk je aan zo’n buitenlander als ik.

 8. Pingback: Mac Studio Finish Concealer - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.