Dior 5 Couleurs Skyline Capital of Light

      9 Reacties op Dior 5 Couleurs Skyline Capital of Light
Dior 5 Couleurs Skyline Capital of Light

Dior 5 Couleurs Skyline Capital of Light

In september kwam Dior uit met een hele mooie nieuwe lijn Skyline, ik zag deze oogschaduw online en dacht hey daar staat mijn naam op. Deze Skyline lijn is een limited edition.

De embossing is echt prachtig, bijna zonde om de oogschaduw te gaan gebruiken. De oogschaduw voelt ietwat anders aan dan ik gewend ben, het is poeder maar toch een beetje cremerig daardoor is er niet veel uitval.

Dior 5 Couleurs Skyline Capital of Light

Dior 5 Couleurs Skyline Capital of Light

Hierboven zie je de kleuren geswatched met mijn vinger, de pigmentatie vind ik redelijk tot goed. Je weet dat ik in de ochtend niet heel lang met mijn make-up bezig wil zijn en met een goede kwast is er voldoende pigment en hoef ik het op te bouwen. De kwastjes in het doosje zijn vreselijk, Dior hoe kun je dit erbij doen?!

Ja en dan, ik kreeg last van mijn ogen en dacht dat deze oogschaduw of een nieuwe primer de boosdoener kon zijn. De primer heb ik nadat mijn oogleden weer tot rust gekomen waren nog eens getest en ja, het was na 1,5 dag weer raak mijn oogleden waren rood en schilferig. Ik heb de oogschaduw ook nog even laten liggen omdat ik dacht dat de diepe paarse kleur ook wel iets gedaan kon hebben met mijn ogen.

Ik ben mijn Anastatia en Urban Decay’s Gwen Stefani palettes weer gaan gebruiken. Na een week of twee dacht ik wel nu ligt Dior’s 5 Couleurs Skyline Capital of Light daar maar….. dus weer opgedaan en wat denk je mijn ogen beginnen weer te irriteren. Wat er nu aan de hand is ik weet het niet maar ik ga het toch weer uittesten met mijn “oude” primer en deze oogschaduw.

Je leest wel dat ik niet enthousiast ben en dat komt niet alleen door de irritatie van mijn oogleden, nee deze oogschaduw heeft het net niet voor mij, ik word er niet zo blij van als bij mijn andere palettes.

Dior 5 Couleurs Skyline Capital of Light

Dior 5 Couleurs Skyline Capital of Light

Zo zie je maar weer, de één is dolenthousiast over een product of merk en een ander denkt is dit het nu. En duur hoeft zeker niet altijd goed te zijn.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

9 reacties op “Dior 5 Couleurs Skyline Capital of Light

 1. ikhouvanbeautynl

  Wat jammer! Het palette ziet er wel erg mooi uit. Maar de swatches zijn niet echt veelbelovend. En als je ogen geirriteerd reageren… zonde!

 2. Babs

  Het palette is werkelijk prachtig! Maar jeetje, wat zit erin dat je ogen zo geïrriteerd raken?
  Ik gok op de parfum… eigenlijk zou je het inci lijstje moeten kunnen vinden en uitzoeken wat het triggert. Dan weet je misschien in de toekomst dat je dat ingrediënt moet mijden?
  Dat kwastje is inderdaad niks, nee…

 3. melikebeauty

  Ik vind de producten van Dior altijd zo mooi vormgegeven. Wat jammer dat hij niet bevalt, want hij is inderdaad zeker niet goedkoop. De kleurtjes zien er wel heel mooi uit. Maar zoals je zegt hoeft duur niet altijd goed te zijn.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.