December Empties

      11 Reacties op December Empties

December empties makeup skincare

De een na laatste dag van het jaar alweer, jemig wat zijn de laatste maanden van dit jaar voorbij gevlogen. Als ik mijn empties van deze maand bekijk zijn het er niet zo heel veel, jammer want het geeft toch een goed gevoel maar ook wel begrijpelijk dat de ene maand meer opgaat dan een andere maand.

Als eerst van de Action Coconut Care wipes, fijne reiningingsdoekjes met een kokosgeur (yeah) die ik gebruik voordat ik mijn Clarisonic gebruik. Een nieuwe verpakking met een ander uiterlijk is alweer in gebruik genomen.

Lush Bubblegum Lipscrub zo lekker, wat ik minder vind is dat het ook terecht komt waar je het niet wil. Dit product zal ik zeker weer  eens kopen maar ik moet eerst mijn Kiko lipscrub gaan gebruiken.

Estee Lauder lipstick, hele fijn lipstick makkelijk in gebruik en voelt goed aan. Ik heb nog genoeg andere liggen in een andere kleur.

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides dagcreme

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides dagcreme

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides anti wrinkle cream, fijne crème voor de wat koudere maanden in de zomer zou deze voor mijn huid te zwaar zijn. Ik ga nu verder met een andere crème uit mijn voorraad.

Andrelon Get the Volume powder, een tijdje niet gebruikt omdat ik gelezen had dat het niet echt goed is voor je haar en ik heb al geen dikke bos. Maar dit blijft voor mij het beste product om volume in mijn haar te krijgen.

Hema nagellak remover, ik vind pads toch net wat makkelijker maar ik moest deze opmaken van mezelf.

Beauty mask Sheet mask, deze blijft zo lekker en is zo goed dat ik deze twee keer kan gebruiken, de 2e keer gebruik ik de andere kant van het masker. Ik bewaar deze in de koelkast en kneed het nog even door voor gebruik

Dr. Pierre Ricaud Hyalurides Serum, gebruikte ik twee maal per dag m.u.v. de vakantie en is heel goed bevallen, ik hou van een serum op mijn gezicht.

Victoria Secret Body Splash, lekker fris geurtje en deze voorraad is nu eindelijk op en ik kan nu beginnen aan een nieuwe (coconut) lijn.

Fa Coconut water, voor € 1,00 een toppertje onder de douche.

 

Lieve lezers, ik wens jullie een heel gezellig uiteinde en veel gezondheid en geluk in 2017!

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

11 reacties op “December Empties

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.