Clinique moisture surge

      15 Reacties op Clinique moisture surge
Cliniique

Clinique moisture surge

In de zomermaanden gebruik ik graag een verzorgend product dat mijn poriën niet direct verstopt. We hebben we nog niet veel zomer gehad hier in Nederland maar er zaten toch een aantal dagen dagen tussen met een hoge luchtvochtigheid, als ik een te dikke of zware crème gebruik en ik span mezelf een beetje in dan merk ik direct dat ik mijn gezicht dicht geplamuurd hebt met een crème die niet pas bij de tijd van het jaar, en de behoefte van mijn huid. Uiteraard wil ik wel elke dag iets op mijn gezicht gebruiken. De afgelopen maand heb ik de Clinique moisture surge Thirst relief in gebruik en wat een heerlijk crème is dit.

Het is geen zware crème meer een gel-achtige crème, de toevoeging Thirst relief is echt zo toepasselijk, je voelt je huid direct bijkomen en voelt vrijwel direct zijdezacht aan. Ik heb geen extreem droge huid maar wel een ietwat vette T-zone en deze Moisture surge trekt snel in, ook op mijn T-zone. Met mijn vingertoppen wrijf ik de moisturizer wat uit op mijn vingers en dan duw ik de moisturizer zachtjes mijn gezicht in en verplaats mijn handen steeds naar een ander deel.

Clinique moisture surge

Ik gebruik een dag of nachtcrème nooit lang achter elkaar, ik heb lang geleden al gemerkt dat het goed is dat je regelmatig van product wisselt. Je huid reageert dan toch weer op nieuwe ingrediënten of een andere textuur, voor mij pakt dat altijd goed uit. Ik gebruik sowieso een andere moisturizer voor de zomer en winter.

Clinique

Mocht je kans zien om de Clinique moisture surge te proberen dan moet je het zeker doen. Leuke bijkomstigheid is dat er onlangs en blijvende prijsverlaging heeft plaatsgevonden. Ik heb dit product gekocht bij ICI Paris XL.

Wat is jouw favoriete moisturizer en wat voor huidtype heb jij?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

15 reacties op “Clinique moisture surge

 1. Babs

  Zo een gelachtige crème is zeker fijn in de zomer. Als het warm is dan haal ik vaak overdag alles er gewoon weer van af, want dan glim ik als een malle. En dat voelt nooit fris aan.
  Clinique heb ik nog niet staan, maar wat niet is kan nog komen, natuurlijk!

 2. YuStSoMe

  Ik heb nu een nachtcreme in de test! Ben benieuwd wat het mij brengt. Mijn eerste kennismaking.
  Dit product klinkt ook erg fijn, dat ga ik onthouden! Maar nu eerst de spulletjes uit de kast opmaken.

 3. melikebeauty

  Ik ken deze wel, hij is inderdaad heel erg fijn. Heerlijk ook voor de zomer, omdat hij snel intrekt. Ik gebruik nu even een van dr Hauschka, de rozencreme. Mijn huid is vreselijk droog de laatste tijd en dat is voor mij echt een redmiddel;)

 4. jeapiebel

  Ik heb deze ooit geprobeerd en het is een prima product, luchtig en ruikt heerlijk. In Thailand ontdek ik twee productlijnen van Thaise merken waar ik morgen mee begin. Het werkt geweldig voor mijn vriendinnen. Ik ben benieuwd.

 5. Claudia

  Clinique is een erg fijn merk. Ik heb een x de Smart Custom-Repair Serum gekocht en die was heel erg. Deze moisturizer is ideaal voor de zomer, waar je huid toch iets extra’s nodig heeft.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.