Clinique Fresh Pressed 7 day system

      6 Reacties op Clinique Fresh Pressed 7 day system
Clinique Fresh Pressed 7 day system

Clinique Fresh Pressed 7 day system

Toen ik de aankondiging van Clinique Fresh Pressed 7 day system  zag dacht ik direct dat wil ik wel proberen. Dit leek mij een goeie oppepper voor mijn huid en het zou mooi zijn als ik echt verschil zou zien na één week.

Ik gebruikte elke ochtend 1 zakje van het renewing powder een poederreininger met vitamine C. Je strooit de poeder in je ietwat vochtige handpalm en sprenkel er nog wat water aan toe zodat het wat gaat schuimen (schuimen vind ik en groot woord, want dat doet het niet) daarna masseerde ik het over mijn gezicht en liet mijn oogomtrek vrij. 1 minuut in laten trekken en goed afspoelen.

Clinique Fresh Pressed 7 day system

Clinique Fresh Pressed 7 day system

Daarna bracht ik mijn dagcreme met SPF aan met twee druppels van de Daily booster.

ik heb dit 7 dagen gebruikt en de Daily Booster gebruikte ik ook in de avond met mijn dagcreme en die is nog steeds niet op.

Wat ik van dit product vind? Als ik lees dat na 4 weken ouderdomsvlekken met 21% verminderd zou moeten zijn en lijnen en rimpels met 32% dan zou ik na 1 week reinigingen en twee weken gebruik gemaakt te hebben van de Daily booster toch al wel iets gezien moeten hebben en helaas is dat niet zo.

Op de bijsluiter staat dat je huid na de eerste applicatie al helder en stralend zou zijn. Nou dan denk ik maar dat ik al een heldere stralende huid had want sorry Clinique ik zie echt geen verschil.

 • De Fresh Pressed Daily Booster verminderd zichtbaar pigmentvlekjes, lijntjes en rimpeltjes bij regelmatig gebruik. Oke, bij regelmatig gebruik, maar vertel dan wat regelmatig gebruik is want na een week gebruik van deze set is er geen vermindering te zien.

Het zou goed kunnen dat je een verschil zou kunnen opmerken na een week of 4 maar waarom dan deze set voor 7 dagen? De renewing powder is prettig in gebruik ik heb geen last gehad van een trekkende huid of last van een geur, het voelt fijn aan. Ook de Vitamine C werkt goed met mijn dag en nachtcrème maar het resultaat of enig verschil heb ik totaal niet opgemerkt. Ieder normaal denkend mens weet ook wel dat er weinig producten zijn waar je na een week al een verschil zou zien en dit is dus weer het bewijs. Er zijn een paar producten van Clinique die ik fijn vind maar helaas komt de Clinique Fresh Pressed 7 day system in de categorie gefaalde producten terecht.

Heb jij dit anti-aging  product Clinique Fresh Pressed 7 day system al gebruikt en wat zijn jouw bevindingen of gedachten hierover?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

6 reacties op “Clinique Fresh Pressed 7 day system

 1. Babs

  Hoe meer ik test hoe vaker ik merk dat dit soort claims bijna altijd te hoog gegrepen zijn. Wellicht zien ze het in laboratoria onder een vergrootglas, maar op het oog zie je er weinig van. Ik denk wel dat als je vit. C en A gebruikt dat je al die rimpels wel uit stelt voor de langere termijn.
  Ik was een jaar bezig met speciale anti-aging en er was zichtbaar resultaat… zo zie je maar, dat lukt nooit in een weekje tijd.

 2. Linda

  Ik ben deze set ergens tegengekomen en dacht leuk! Ik ben wel fan van Clinique en vind alles eigenlijk wel fijn maar deze sla ik dan toch over. En wat je zegt, na 4 weken resultaat maar de set is maar voor één week. Jammer!

 3. YuStSoMe

  Mmmmmmm,… ik slik zoveel vitamines en mineralen dat je zou verwachten dat ik er nu wel uit zou zien als een nieuwe twintiger! Daarom was ik eerst best enthousiast bij deze lijn, maar toen ik eenmaal er goed over nadacht werd mij duidelijk dat ouderdom niet zal stoppen.

 4. Ann Ages Gracefully

  oh wat jammer zeg, ik heb deze nog wel op mijn lijstje staan van producten die ik graag wil gaan proberen. Ik lees er zoveel goede reviews over. Fijn dat je zo eerlijk bent en heel jammer dat het niet lijkt te werken voor jou.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.