Clinique 7 Day Scrub Cream

      1 reactie op Clinique 7 Day Scrub Cream

Cliniquescrub

Een aantal avonden in de week gebruik ik de 7 Day Scrub Cream van Clinique. Na het verwijderen van mijn make-up masseer ik de scrub zachtjes in op mijn gezicht en hals en vermijd het gebied rond mijn ogen. De scrub polijst je huid als het ware en je kunt het goed voelen en zien. Volgens Clinique vermindert het fijne lijntjes maar dat is natuurlijk moeilijk te controleren en daar geloof ik Clinique dan maar in. Ik heb nog nooit een rauwe of rode huid gekregen na het gebruik van deze scrub. De scrub exfolieert, heeft een fijne structuur en is 100% parfumvrij. Ik heb zelf een gecombineerde huid en heb zo mijn vraagtekens of het ook fijn is als je een vette huid hebt.

srub

Na het scrubben verwijder ik de scrub met een tissue en niet met water boven de wastafel want we weten allemaal wel dat de plastic scrubkorreltjes niet goed zijn voor het milieu. Daarna gebruik ik mijn dagelijkse verzorging voor de nacht.

Deze scrub kun je o.a. kopen bij Ici Paris of Douglas.

Gebruik jij een gezichtsscrub speciaal voor je gezicht?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

Één reactie op “Clinique 7 Day Scrub Cream

  1. Pingback: www.beauty45plus.nl/november Empties opgemaakt

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.