Cleansing foam, Estée Lauder versus Douglas

EsteeLauderpefectlyclean

Oftewel welke bevalt beter. Normaal gesproken gebruik ik reinigingsdoekjes, micellair water en oogmake-up remover maar ik was weer eens toe aan iets anders. Na enige research kwam ik uit op een schuimreiniger, dat je hier ook weer zoveel soorten in hebt had ik niet verwacht. Belangrijk was eerst te weten wat ik verwacht van een product als dit, ik zocht dus naar een schuimreiniger die mijn make-up verwijderd maar ook eventuele onzuiverheden reinigt.

Ik kwam uit bij de Perfectly Clean Triple Action van Estée Lauder een cleanser, toner en make-up remover. In de winkel kreeg ik het advies om eerst wat schuim aan te brengen op een droge huid dit even in te laten trekken zodat mijn make-up als het ware oplost, daarna goed afspoelen. dan nog een keer wat foam op je gezicht aanbrengen om de laatste restjes make-up echt goed te verwijderen zodat je gezicht helemaal schoon is. Een hele fijne bijkomstigheid van dit product is dat mijn gezicht en ontzettend zacht is en niet trekt of erg droog aanvoelt.  Ik gebruik dit nu een paar weken en het is ook heel voordelig in gebruik, je schud goed voor het aanbrengen en het flesje zit als het ware weer vol. De inhoud is 150 ml en kost ca € 27,00

Bij Douglas kwam ik een XSsmall versie tegen voor maar € 2,95 voor 50 ml. een leuk bedrag om ook deze eens te proberen. Het schuimt goed maar geeft bij lang en na niet het fijne zachte gevoel wat ik bij de Perfectly clean hebt. Ook als ik van beide producten een pompje op mijn hand aanbreng zie ik al snel dat de Douglas versie veel wateriger is en snel uitloopt.

Estee Lauder DouglasLinks Estée, rechts Douglas

Ik ben erg tevreden met dit product en ook voor vakantie is dit een aanrader. Ik heb dit product gekocht bij ICIParisXL 

Wat gebruik jij om je gezicht te reinigen?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Cleansing foam, Estée Lauder versus Douglas

 1. ikhouvanbeautynl

  Leuke vergelijking. Ik vind die van Estee wel erg prijzig! Maar ik begrijp uit jouw review dat het ’t wel waard is?

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ja ik vind deze echt fijn, maar IciParis heeft vaak acties en dan scheelt dat toch weer in je portemonnee.

 2. Babs

  Goed te zien het verschil! Wat koop jij toch altijd een heerlijke producten. Je hebt vaak goede budget alternatieven, maar de echte merken presteren toch net iets beter merk ik .

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ja ik merk toch echt wel verschil, ik geloof ook echt dat het niet alleen de merknaam is waar je voor betaald ze gebruiken echt goede ingrediënten. Maar het budgetmerk van Douglas is ook zeker niet zo slecht dat mijn huid erg droog aanvoelt en gaat trekken.

 3. jeapiebel

  Fijn dat je tevreden bent en verschil in merk merkt. Als je geld hebt blijf gewoon High End kopen. Waarom ook weer niet. 😉 Ik probeer ook graag een mini maat eerst.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ik ben heel erg benieuwd, ik heb vandaag ook weer kennis gemaakt met een voor mijn nieuw Estée product.

 4. Forever38.com

  Grappig hoe persoonlijk een review toch altijd is ! ik gebruik momenteel die reiniger van Douglas en die bevalt mij erg goed. Je hebt er weinig van nodig om een zware make-up te verwijderen. Ik zou persoonlijk nooit zoveel geld neerleggen voor een reiniger. Dat geld besteed ik liever aan een goed verzorgingsproduct.

 5. Maaike

  Wat grappig dat je verschil merkt! Dat had ik eigenlijk niet verwacht. Zelf gebruik ik eigenlijk alleen een verfrissende tonic om mijn gezicht te reinigen. Maar zo’n foam lijkt me ook wel fijn trouwens 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.