Clarisonic Aria

      14 Reacties op Clarisonic Aria

Clarisonic

Eindelijk na jaren twijfelen en bedenken of ik dit wel echt nodig had heb ik een Clarisonic gekocht of eigenlijk gekregen. Als 45plusser merk ik dat mijn huid meer en meer verzorging nodig heeft en deze Clarisonic gaat mij daar hopelijk bij helpen. Watjes of reiningingsdoekjes maken alleen het oppervlak schoon maar verwijderen vuil en make-up niet diep genoeg. Klik hier voor een youtube filmpje.

Ik heb mijn roze Aria nu een week in gebruik, om mijn huid te laten wennen gebruik ik de Clarisonic nu één keer per dag, in de avond om precies te zijn. Ik heb wat verhalen gelezen dat je er juist een geïrriteerde huid kunt krijgen als je de Clarisonic te veel gebruikt en dat wil ik echt voorkomen. Nu heb ik geen overgevoelige huid dus ik denk dat het wel mee zal vallen en ik volgende week de Aria twee maal per dag ga gebruiken.

ClarisonicAria

Het borsteltje draait niet rond maar maakt 300 oscilerende bewegingen per seconde, je hoeft dus geen draaiende bewegingen te maken maar de Aria alleen maar verplaatsen. De Aria heeft in tegenstelling tot de Mia 1 en 2,  3 snelheden, op dit moment gebruik ik alleen snelheid 1 om mijn huid goed te laten wennen. Wat ik erg prettig vind is de ingebouwde timer, ik begin op mijn voorhoofd na 20 seconden hoor je een piepje en ga je verder op je neus en kin dan krijg je weer een piepje te horen en ga je verder op je wang daar blijf je maar 10 seconden en uiteindelijk gaat de Aria vanzelf uit dus je weet precies de tijd en hoelang je op een bepaalde plek moet blijven.

De Clarisonic is waterproof en  en heel makkelijk op te laden door een magneet dit vanzelf blijft hangen op de Aria zelf of je gebruikt deze met de standaard. Ik gebruik nu de gevoelige borstelkop deze is voor mij precies goed, ik heb nog een iets hardere borstel maar die laat ik nog even in de verpakking,  er zijn dus nog veel meer soorten borstelkoppen te koop zodat je de juiste borstel voor jouw huid kunt vinden. Clarisonic raad aan om elke 3 maanden de borstel te vervangen.

Tot nu toe ben ik razend enthousiast en ik hoop dat dit ook zo blijft, uiteindelijk gaat het erom dat ik merk dat mijn huid er baat bij heeft. De Clarisonic is zeker niet goedkoop (vanaf € 149,00) en in Nederland is ICI Paris de enige winkel die dit merk verkoopt wat toch wel heel jammer is want aanbiedingen zijn er dan ook niet. Mocht je een keer naar het buitenland gaan dan is het zeker de moeite waard om daar te kijken.

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Clarisonic Aria

 1. Elles

  Iedereen is heel erg te spreken over dit product. Mensen zeggen dat het super goed is voor je huid. Ik denk dat ik hem ook maar eens aan moet schaffen!
  Liefs,
  Elles

 2. Babs

  Ik kijk ook vaak bij dit soort borstels, de duurdere en goedkopere versies. Ik denk dat de goedkopere alleen ronddraaien…dat dat het verschil is. Het lijkt mij superfijn, maar ik ben zo een type die zelf meedraait terwijl je hem stil kan houden. Mijn elektrische tandenborstel geeft ook piepjes als ik naar een ander deel moet gaan, maar ik beweeg hem alsof het een normale tandenborstel is.
  Zo een borstel lijkt mij echt super, goed reinigen en goed voor de doorbloeding !

 3. jeapiebel

  Wat fijn dat je zo tevreden over bent. Ik heb ook gezichtsborstel, maar gewoon van Olaf en ik probeer 1 keer per week te gebruiken. Soms vergeet ik het ook. Jammer dat hij niet in meerdere plekken kunt kopen deze, zoals je al zegt. Ik zal in het in de gaten houden. Ik ga binnenkort toch naar het buitenland. 🙂

 4. melikebeauty

  Ik ben hier ook al heel lang benieuwd naar, maar vanwege de prijs wacht ik nog steeds haha. Eiegnlijk wel stom, want het lijkt mij ook echt de investering waard! Vooral als ik jouw review lees. Ik kan mij voorstellen dat je hier super blij meer bent!

 5. Claudia

  Ik gebruik al jaren de VisaPure van Philips. Het is ff een eenmalige investering maar het apparaat gaat erg lang mee. Ik kan er niet meer zonder!

 6. Pingback: www.beauty45plus.nl/Kiehl's Ultra Facial Toner & cleanser

 7. Pingback: www.beauty45plus.nl/Aveeno Daily cleansing pads exfoliating

 8. Pingback: www.beauty45plus.nl/Konjac Sponge Red Clay voor de rijpe huid

 9. Pingback: www.beauty45plus.nl/Dr. Pierre Ricaud Derma Purete

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.