Charlotte Tilbury Cheek to Chic blush

Charlotte Tilbury Cheek to Chic

Charlotte Tilbury Cheek to Chic

Charlotte Tilbury is al weer enige tijd te koop bij de Bijenkorf. Stuk voor stuk prachtige producten en toch had ik nog nooit iets van Charlotte Tilbury gebruikt, natuurlijk had ik een lijstje wat ik zou willen maar ik heb toch ook mijn voorraad thuis en echt iets nodig heb ik bijna nooit, maar hey je bent een beauty addict of niet dus ik ben toch overstag gegaan.

Charlotte Tilbury Cheek to Chic

Charlotte Tilbury Cheek to Chic

Het is uiteindelijk de Charlotte Tilbury Cheek to Chic swish & pop blusher geworden. Het was even moeilijk om een kleur te kiezen want er zijn namelijk zes verschillende kleuren combinaties. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Sex on fire, voor mij een mooie natuurlijke kleur die altijd kan of het nu zomer of winter is.

Deze blush breng je in twee stappen aan, je draait je kwast eerst rond aan de buitenkant en daarna tik je het teveel aan poeder af en breng je het vrij hoog op je jukbeen aan. Daarna neem een puntige kwast of de tip van je kwast en tip je de donkere kleur aan en deze kleur breng je aan op de appels van je wangen, daarna blend je alles mooi tot één geheel. Ik moet bekennen dat deze blush nog mooi staat te zijn op mijn kastje, soms vind ik het zo zonde om iets te gebruiken, maar geloof me dat ik deze blush niet alleen maar laat staan, ik ga de blush echt gebruiken.

Charlotte Tilbury Cheek to Chic

Charlotte Tilbury Cheek to Chic

De Blush komt in een luxieuze verpakking met spiegeltje. De inhoud van de Charlotte Tilbury Cheek to Chic blush is 0,28 gram en kost € 39,50 en is te koop bij de Bijenkorf.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

9 reacties op “Charlotte Tilbury Cheek to Chic blush

 1. 3lles

  Mooie blush! Ik kan nog wel herinneren dat Vera van VeraCamilla dit op een tepel vond lijken, hahaha! Dat is me altijd bij gebleven.
  Liefs,
  Elles

 2. hillybillybeauty

  Wat een prachtige make-up koop jij ook altijd. Super mooi! Ik ga zeker ook een keertje even mijzelf bij de Bijenkorf iets moois cadeau doen. Charlotte Tilbury wil ik zeker eens gaan bekijken. Volgens mij hebben zij ook een hele goede mascara

 3. jeapiebel

  Dat lijkt mij ook ontzettend moeilijk om te kiezen zeker als er meer kleuren zijn. Ik ben het ook met HillyBillybeauty eens dat je altijd een prachtige make-up koopt en ook van duurdere merken hihi. Leuk.

 4. Babs

  Oh..wat mooi, was mijn eerste reactie. Laat je zien hoe het op je wangen staat? Of een swatch? Ik ben reuze benieuwd, vind hem ook bijna te mooi om te gebruiken!

 5. Bianca

  Wauw wat een prachtige blush! Ik zit al een tijdje te twijfelen voor welke kleur ik zal gaan, maar online kiezen vind ik toch wat moeilijk x

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.