Chanel samples Hydra Beauty gezichtsverzorging

Chanel samples hydra beauty

Chanel Samples Hydra beauty gezichtsverzorging 

Je kent ze vast wel de samples die je bij elke aankoop of bestelling krijgt bij één van onze bekende parfumerieën. Zijn het meestal sachets, de luxere merken hebben vaak mooie mini tubes zoals deze Chanel samples uit de Hydra beauty lijn. Dit soort luxe samples zijn ideaal om mee op reis te nemen en ze goed te testen. Chanel is een High-end merk en niet goedkoop ik zou niet snel iets kopen als ik er niet bekend mee ben. Deze tubes zijn hygiënisch en er zit voldoende in om het een aantal dagen achter elkaar te testen.

De Hydra beauty Gel crème, geeft  bescherming, booster en voor een stralende huid en comfort. Een hele fijne en luchtige gelcreme die goed door mijn huid wordt opgenomen na het serum. Mijn huid voelt zacht en prettig aan zonder laagje achter te laten.

Hydra beauty micro serum, intens hydraterend serum voor het gezicht voor een volle beschermende en stalend huid , Ik hou van een goed serum en gebruik dit bijna altijd tijdens mijn avondverzorging, een serum zorgt ervoor dat je huid andere producten nog beter opneemt. Dit is ook een erg fijn serum die goed door mijn huid wordt opgenomen.

Chanel Hydra beauty

Hydramax + Active serum, dit is een serum die ik als niet prettig ervaar. Gaf de naam Hydramax + nog een extra gevoel van dit zal echt heel fijn zijn, het tegendeel is waar deze heeft het dus totaal niet.

Conclusie van deze samples test.  ik zet de Hydra Beauty Gel crème van Chanel op mijn wishlist zet en ik ook  verder ga kijken wat zij nog meer verkopen van deze lijn.

Gebruik jij altijd de samples die je ontvangt?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

16 reacties op “Chanel samples Hydra Beauty gezichtsverzorging

 1. zazazoobeauty

  Chanel is zo fijn, maar ook erg prijzig. Vaak vind ik het het geld wel waard overigens. Ik gebruik nooit samples, geef ze altijd weg

 2. melikebeauty

  Ik gebruik eerlijk gezegd heel veel samples. Ik ben altijd heel nieuwsgierig en wil het meteen even proberen. Van Chanel heb ik het hydra serum en ik ben er nog steeds heel blij mee. Mooie producten zijn het gewoon;)

 3. beautybuitendelijntjes

  Samples die niet parfumvrij zijn, geef ik weg (parfumallergie). Samples van producten die ik wel verdraag, hou ik bij voor als we een citytrip doen, verlengd weekendje aan zee of zo. Bespaart ruimte in mijn weekendtas. Ik vraag ook wel eens samples van merken die ik nog niet ken zodat ik niet een full size moet kopen om uit te testen of ik het wel verdraag. Chanel is jammer genoeg een merk waarvan ik de verzorgingsproducten niet kan gebruiken.

 4. BeautyLoves

  Zo’n samples vind ik erg fijn om te krijgen, kan je het product tenminste deftig proberen. Het Hydra Beauty Micro Serum heb ik zelf al eens fullsize gekocht, was ik zeer tevreden van!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.