Chanel Hydra Beauty Radiance Mask

      13 Reacties op Chanel Hydra Beauty Radiance Mask
Chanel Hydra Beauty Radiance Mask

Chanel Hydra Beauty Radiance Mask

Ik heb al eerder geschreven over de Chanel Hydra Beauty lijn. Een review over de Gel creme vind je hier. Deze Gel creme is alweer enige tijd op maar het masker voorlopig nog niet en het is dan ook tijd om dit masker eens onder de loep te nemen.

De tube is mooi en stevig en toch zo gemaakt dat het masker makkelijk uit de tube komt. De textuur van het masker is ook fijn en is makkelijk uit te wrijven met mijn vingers. Hoewel het een masker is voelt dit niet zo aan. Het droogt namelijk niet op maar geeft een vettig laagje die als je niet te veel gebruikt na 10 minuten in gemasseerd kan worden en dat vind ik prettig want dat scheelt weer een stapje. Mocht je het wel dik willen aanbrengen dan kun je het overtollige met een wattenschijfje verwijderen en de laatste restjes in masseren.

Chanel Hydra Beauty Radiance mask

Chanel Hydra Beauty Radiance mask

Dit is wat Chanel schrijft:

Een weldadige cocon van hydratatie die de huid voorziet van nieuwe energie terwijl u geniet van een moment van ontspanning en rust. Het masker van HYDRA BEAUTY combineert het hydraterende vermogen van Camellia Alba PFA* met de antioxiderende werking van Blue Ginger PFA*, in een met karité- en cacaoboter verrijkte samenstelling die de huid intens hydrateert. De romige textuur hult het gezicht in een intens gevoel van frisheid, zachtheid en rust.

Vol vocht en optimaal gehydrateerd: de huid is glad, soepel, zacht en stralend. Ze wordt optimaal beschermd tegen fysiologische stress en invloeden uit de omgeving.

DIt masker komt in een tube van 75 ml. en kost ca € 51,00 Ik merk de hydratatie niet zoals ik gehoopt had of gemerkt hebt bij de Gel crème van Chanel. Het was ook een beetje verdwenen tussen mijn andere huidverzorgingsproducten maar daar is nu weer verandering in gebracht. Ik vind het een fijn en goed masker maar kan ook wel zeggen dat ik deze niet opnieuw zou aanschaffen. The journey continues!

Wat is jouw favoriete masker?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Chanel Hydra Beauty Radiance Mask

 1. zazazoobeauty

  Lijkt me heerlijk, ik ben dol op maskers. Mag ik even zeggen dat je altijd onwijs mooie producten en merken laat zien? Top!!

 2. ikhouvanbeautynl

  Ja je laat inderdaad altijd schitterende producten zien! Je moet zo onderhand een goed gevulde badkamerkast hebben 😉 Ik vind dit masker er ook weer heerlijk luxe uitzien, maar dat komt uiteraard ook door de naam Chanel 😉 Ik houd zelf ook erg van maskers, maar heb nog geen ervaring met zo’n mooi masker als deze.

 3. YuStSoMe

  Wauw, ik wist niet eens dat Chanel ook maskers heeft! Wat een luxe! Maar ja,… je had denk ik er meer van gehoopt, dat snap ik.

  Mijn favoriete masker is toch wel de Schaebens zakjes van de DM en dan de goud!

 4. Babs

  Heerlijk om te lezen over die high end merken! Chanel heeft altijd iets magisch vind ik. Ik heb nu een heel goed kleimasker ontdekt en ik hoop dat ik een masker van Rodial mag testen, die beloofd heel wat. We gaan het zien 🙂

 5. hillybillybeauty

  Ik vond het masker van Chanel hiervoor voor vocht super fijn, jammer dat deze wat minder lijkt te zijn. Ik vind de maskers van Filorga ook super ( als we even in het high end segment blijven ) en ook Novexpert en Lancôme zijn favoriet.

 6. melikebeauty

  Ik heb de zelf de gel creme ook gebruikt en ik was wel heel benieuwd naar het masker. Jammer dat hij dus niet zo goed werkt dat je hem opnieuw zou kopen. Wel goed om te weten. Ik was namelijk van plan weer eens iets van deze lijn aan te schaffen;)

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.