Chanel Hydra Beauty Gel crème

      14 Reacties op Chanel Hydra Beauty Gel crème

Chanel Hydra Beauty Gel creme

Chanel Hydra Beauty Gel crème

Na het proberen van kleine testers van Chanel heb ik een grote pot Hydra Beauty gel crème aangeschaft.

In mijn samples blogpost heb je kunnen lezen dat ik onder de indruk was van de Hydra Beauty producten van Chanel. Ik heb geen droge huid maar extra hydratatie kan ik wel gebruiken vooral in de zomermaanden. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Hydra Beauty Gel crème.

Hydra beauty gel creme

Chanel Hydra beauty gel crème

De pot bevalt  50 ml. de structuur is zoals de naam al zegt een gel of zoals in de beschrijving van Chanel is het een sorbetstructuur. Ik ga verder niets van de poëtische teksten overnemen die Chanel in de bijsluiter noemt, ik schrijf liever wat ik ervan vind.

De pot heeft behalve de grote zwarte dop ook nog een binnendekseltje waarop een kleine spatel zit. Als je de Hydra gel thuis gebruikt kun je het kleine dekseltje wel weglaten maar ik vind het fijn om het kleine spateltje hierop te leggen voordat ik de pot wegzet na gebruik.

Ik gebruik de Hydra gel alleen in de avond, deze gel is net wat voller dan de Clinique Moisture Surge die ik in de ochtend gebruik. Je hebt heel weinig nodig en smeert makkelijk uit. Ik smeer eigenlijk niet maar druk het meer in mijn huid dat voelt voor mij fijner aan en ik denk ook te voelen dat dit beter werkt. En of ik het nu merk na een aantal weken? Tja dat blijft moeilijk ik ben zeker tevreden met deze Gel crème en denk ook wel dat mijn huid beter gehydrateerd is sinds ik dit gebruik. Het is in ieder geval heerlijk om deze crème na het reinigen van mijn huid op mijn huid te deppen en te voelen dat het heel goed opgenomen wordt door mijn huid.

Wat van mij iets minder had gemogen is  de geur, die is niet vervelend maar wel sterk als je ziet hoe weinig ik maar gebruik.

Doordat ik het een fijn product vind heb ik ook van deze lijn de Chanel Hydra mask gekocht, een review van dit masker komt nog.

Chanel’s Hydra gel kun je o.a. Kopen bij de Bijenkorf, Ici Paris en Douglas.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Chanel Hydra Beauty Gel crème

  1. zazazoobeauty

    De producten van Chanel blijven vaak toch wel echt een van mijn favorieten. Jammer alleen die prijs maar als je er lang mee doet vind ik dat niet zo erg

  2. Claudia

    Ik heb nog weinig Chanel gebruikt in mijn leven. Weet eigenlijk ook niet waarom! En ik denk ook niet dat het er nu van komt omdat ik zoveel spullen krijg opgestuurd hahahah. Maar het lijkt me wel een hele fijne creme!

  3. Pingback: Chanel Hydra Beauty Radiance Mask - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.