Bobbi Brown Shimmer Brick Rose

      14 Reacties op Bobbi Brown Shimmer Brick Rose

Bobbi Brown Shimmer Brick

Liefde op het eerste gezicht! Bij de counter van Bobbi Brown in de Bijenkorf stonden alle kleuren Shimmer Bricks mij aan te gapen. Ik heb jarenlang geen blush gebruikt en onlangs heb ik een mooie blush palette van Urban Decay gekocht, ik ben erg tevreden met dat palette en mede daardoor is mijn interesse voor blushes en highlighters weer opgewekt. De Shimmer Brick van Bobbi Brown is een glanspoeder oftewel highlighter die een zachte gloed geeft. Het kan over een blush aangebracht worden maar mijn voorkeur is om het gewoon over mijn poeder te gebruiken. De kleurtjes zijn subtiel maar toch aanwezig, zou ik daar een blush onder doen dan is het voor mij too much.

Deze highlighter gebruik ik met een Elf brush, ik strijk de kwast zachtjes van boven naar beneden over de Shimmer Brick en breng dit aan op mijn jukbeenderen. Wil ik net iets meer glans dan pak ik de lichtste kleur uit de Shimmer Brick rose nog een beetje extra op. Het geeft zo’n mooie subtiele glans en blend zo mooi op je huid. Ik denk dat je al kan merken dat ik korte tijd fan van dit product geworden ben en sluit niet uit dat ik in de winter een Shimmer Brick aanschaf in nude kleuren.

Shimmer Brick

De Shimmer Bricks van Bobbi Brown bestaan al jaren, voor mij is het een nieuwe ontdekking waar ik echt enthousiast over ben. Het doosje is van zwart plastic en heeft een spiegeltje, ik ben niet onder de indruk van de verpakking die vind ik wat goedkoop aanvoelen. Bij mijn aankoop vertelde de verkoopster dat het een fragiel product is dat niet echt tegen een stootje kan daarom zal ik de Shimmer Brick nooit meenemen tijdens wat voor trip dan ook, dat vind ik wel jammer, maar een product van € 48,00 wil ik graag intact houden.

Gebruik jij (vaak) een highlighter?

Ik heb deze Highlighter gekocht bij de Bijenkorf.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Bobbi Brown Shimmer Brick Rose

 1. melikebeauty

  Ik heb deze ook zien liggen en bijna gekocht. Het ziet er ook gewoon heel erg goed uit! Goed om te lezen dat hij ook heel goed bevalt. Misschien moet hem toch maar kopen. Ik moet van mezelf nog even wachten haha. Ik heb de afgelopen tijd zoveel gekocht;)

 2. Babs

  Heel mooie kleuren, wel jammer dat ze niet meer aandacht besteden aan de verpakking. Zeker voor zo een high end merk.
  Ik heb 2 highlighters. Een in poedervorm, maar die zie je nauwelijks en een in crèmevorm, maar daar zitten enorm veel shimmers in… dus ik zoek nog steeds naar een middenweg… deze ziet er wel heel mooi uit!

  1. Yvonne Auteur bericht

   De 2 highlighters die jij beschrijft zijn inderdaad niet wat je zoekt dat zou ik namelijk ook vinden. Deze is niet goedkoop maar echt heel fijn.

 3. Mariska

  Ja dit blijft een juweeltje. De Douglas verkoopster deed ‘m al bij me op toen ik rondliep daar. Toch zou ik het eng vinden, zo’n duur product en dan ook fragiel.

 4. BeautyLoves

  Ik had deze lang geleden in de kleur Beige, maar ik denk dat ik hem intussen uit mijn stash geëlimineerd heb want ik vind hem niet meer. Ik heb nog een andere highlighter van Bobbi Brown, Pink Glow, en die vind ik echt prachtig. De Shimmer Bricks zijn inderdaad best fragiel, er lag bij mij ook zo’n beschermende mousse op die ik nooit durfde weggooien.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.