Bobbi Brown Art Stick

      11 Reacties op Bobbi Brown Art Stick

bobbibrown

Een lippenstift in een lippotlood vorm maar dan wel een enorm potlood zoals je de dikke kleurpotloden van vroeger nog wel kent. Ik heb de kleur Rich Nude 14.

De Art Stick is geschikt voor lippen en wangen maar ik hou het bij mijn lippen, je hebt misschien al eens gelezen dat ik niet zo’n blush type ben en als ik blush gebruik dan pak ik mijn Urban Decay pallette. Ik zie het al voor me strepen die je niet goed kunt blenden en dan moet je ook nog eens naar je werk, nee niets voor mij.  De Art Stick is 5,6 gr. en ligt goed in de hand, de geur van het hout is heerlijk en door die geur komen de kleurpotloden weer terug in mijn herinnering. De lippenstift zelf bevat shea butter en is heel romig en is makkelijk aan te brengen en geeft een mooie matte finish. Het geeft behoorlijk af aan een glas of mok maar het is ook weer niet direct van je lippen af.

bobbibrown2

In de verpakking vind je ook een grote puntenslijper om de Art stick scherp te houden, het voordeel is namelijk dat je het eerst als lipcontour kunt gebruiken en daarna je lippen verder in kleurt met de stick. De finish is zo fijn dat ik heel vaak met mijn lippen over elkaar wrijf omdat het zo fluweelzacht aanvoelt.

Voordelen:

 • Zacht en romig
 • Makkelijk aan te brengen ook zonder spiegeltje.
 • Matte look
 • Droogt mijn lippen niet uit
 • Komt met een puntenslijper
 • kruipt niet in mijn fijne lijntjes

Nadelen:

 • Niets!

De Art Stick van Bobbi Brown is te koop bij de Bijenkorf en Douglas voor € 27,00

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

11 reacties op “Bobbi Brown Art Stick

 1. Babs

  Dat klinkt goed, een matte look en geen uitgedroogde lippen. Leuk om eens weer wat van Bobbie Brown te zien. Eigenlijk lees je daar best weinig over.

 2. jeapiebel

  Dat klinkt goed zeg. Ik zal wel eens Bobbi Brown willen proberen. Ik gebruik op dit moment Maybelline wat vergelijkbaar met dit soort is. Zacht en romig met matte look daar ben ik dol op.

 3. Hennie

  Deze staat al een tijdje op mijn lijstje. Ik ben gek op Bobbi Brown en nog steeds superblij met de Shimmer Brick die ik vorig jaar kocht.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.