Binnenkort naar Amerika…..

      24 Reacties op Binnenkort naar Amerika…..

Over een paar weken ga ik er even tussenuit, de donkere dagen verruil ik even voor wat meer zon en hogere temperaturen. We rijden met onze huurauto van hot naar her en doen alleen waar we zin in hebben. Hoe lekker klinkt dat!

Uiteraard ben ik al weer aan het neuzen wat ik qua beauty producten in de USA wil aanschaffen. Ik heb al twee pallets naar mijn vriendin laten sturen de afgelopen maanden dus die stuurt zij weer door. Ik had één van deze palettes ook zelf kunnen kopen maar het was niet 100% zeker of we zouden gaan.

Sinds een paar jaar is het verschil tussen de dollar en de Euro helaas niet meer zo groot en scheelt het bijna niets meer. Maar als je een beetje gaat zoeken kom je wel degelijk items tegen die de moeite waard zijn.

Wat denk je van Clinique’s holiday eye palette?

clinique-bijenkorf

Bij de Bijenkorf € 98,00

clinique-sephora

Bij Sephora $ 32,50.

Dit slaat echt nergens op je kunt in de USA dus 3 palettes kopen voor bijna dezelfde prijs als één palette bij de Bijenkorf. Tuurlijk komt er in de USA nog wat btw bij (alle prijzen in de USA zijn zonder btw) maar de btw ligt tussen de 6% en 7%.

En dan deze set van Estée Lauder, hier betaal je € 99,00 en krijg je twee producten minder dan in Nederland. In de USA betaal je $ 62,00 voor de kit maar moet je wel iets van Estée Lauder kopen. Vorig jaar kocht ik een leuk travelsize setje van $ 9,00 en kon ik de kit kopen voor $59,95 ze zijn dus iets omhoog gegaan maar dat is het verschil niet. En dan heb ik dus ook een extra lipgloss en een flesje parfum extra.

estee-blockbuster-nl

De Nederlandse uitgave waar je het flesje parfum en de lipgloss netjes zijn weg gefotoshopt.

estee-blockbuster-usa

En de USA versie.

En dan nog één van Estée Lauder, deze oogschaduw kit is vanaf vandaag te koop voor € 90,00 in de USA koop je deze voor $ 39,50 als je weer iets van Estée koopt.

estee

Waarom toch die grote verschillen, zou het zijn omdat ze in de USA alle make-up terug mogen brengen binnen een bepaalde tijd omdat het niet bevalt? Ja je leest het goed, heb je altijd al eens iets van wat voor (duur) merk willen proberen en het bevalt niet of je denkt nou leuk ik heb het geprobeerd maar nu wil ik mijn geld terug dan kan dat dus. Heel veel bloggers en Youtubers schaffen voor even iets aan en hup terug naar de winkel en dan zeggen dat het niet bevalt. Bizar vind je niet?

Zijn er dingen die je zou willen zien als ik in Amerika ben? Ik weet dat er genoeg te vinden is online maar heb wil je iets speciaals zien in b.v. Sephora of Nordstrom laat het me weten. Ik zal kijken of ik ook iets kan filmen en dat kan uploaden. Je kunt me ook volgen op Instagram yvonne_beauty45plus. Nu ga ik verder met mijn wishlist.

Ben jij wel eens in Amerika geweest?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

24 reacties op “Binnenkort naar Amerika…..

 1. zazazoobeauty

  Leuke items! Echt heel stom van die prijsverschillen ja, ik wist ook niet dat je daar iets terug mocht brengen als het niet bevalt. Heel apart. Over enkele weekjes vertrek ik voor de 3e x naar Amerika. Dit x New York. Ben al in Miami, Las Vegas, San Francisco en LA geweest. Top land! Veel plezier strakjes!!

 2. Forever38.com

  Da’s echt bizar, die prijsverschillen. Een leuke bijkomstigheid van een toch al geweldige reis, als ik het zo lees. Klinkt echt heerlijk, van hot naar her rijden en doen waar je zin in hebt. Veel shopplezier 🙂

 3. Babs

  Zeker bizar, het prijsverschil en dat terugbrengen..wauw! Ik zou dat zelf nooit zo snel doen of het moet echt iets verschrikkelijks zijn. Echt heel bijzonder.. zouden ze dan de teruggebrachte paletten voor een zacht prijsje weer verkopen of maken ze die weer als nieuw?
  ik ben een keer in New York geweest via een prijsvraag van Fido Dido en de Veronica gids. Was behoorlijk indrukwekkend, maar de rest van Amerika lijkt mij ook geweldig qua landschap!

 4. YuStSoMe

  Oh… bah! Iets terug brengen? Tja ik merk wel dat het aanbod natuurlijk gigantisch is en de prijs ook lekker.
  Ben nog nooit in Amerika geweest. Ik zou graag naar Canada willen.

 5. melikebeauty

  Dat is inderdaad echt een verschil dat je het dus gewoon terug kan brengen! Wat onzettend gaaf dat je er naartoe gaat. Ik ben een keer in New York geweest en omg.. Ik was zo overweldigd van alles wat ik kon kopen dat ik bijna met niks thuis kwam. Vervolgens droomde ik nog weken lang over wat ik nog moest kopen hahaha. Heel goed om een wishlist te maken van tevoren;)

 6. naomiinwonderland

  Super leuk dat je gaat! Ik ben al een tiental keer in de VS geweest en vind het een geweldig land! Ik zou zeker zoeken naar het merk Tarte, in Sephora daar! Een geweldig merk, helemaal niet overdreven duur (denk aan prijzen van Urban Decay en Anastasia) en super kwaliteit! Veel plezier, stiekem een beetje jaloers haha

 7. Linda

  Wat gaaf dat je gaat. Ik ben verschillende keren geweest in verschillende steden. Ik heb een apart wenslijst met dingen die je alleen in Amerika kunt kopen. Af en toe koop ik dan iets via Sephora. Echt zo stom dat de prijzen zo kunnen verschillen. Als je toch die kant op gaat… lekker daar kopen! Ik vind Kat von D steeds leuker worden, die kun je makkelijk in Sephora kopen. Maar vergeet ook niet het huismerk van Sephora. Daar zitten ook echt hele goede producten tussen. Ook bij Walgreens en CVS (drogisterijen) kun je super leuke dingen kopen. Heel veel plezier op vakantie! Ik kijk nu al uit naar je shoplog 😉

 8. beautytag

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Amerika. Ik heb een rondreis gemaakt door Amerika en ik vond het zo ontzettend gaaf! Heel veel plezier alvast! Bij Macy’s kan je ook erg veel make-up en huidverzorging kopen en als je je paspoort laat zien, hoef je geen belasting te betalen! Slim om een wishlist te maken!

 9. Pingback: Estée Lauder Holiday Blockbuster 2016 - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.