Benefit Creaseless cream eyeshadow

      8 Reacties op Benefit Creaseless cream eyeshadow

Creaseless

Benefit is alom bekend, en ik denk vooral door de mooie verpakking, de verpakking  en de naam van sommige producten kan soms ook verwarrend zijn maar het is de moeite waard om je in Benefit te verdiepen als je nog niet bekend bent met dit merk.

Deze Creasless Cream Eyeshadow doet zijn naam eer aan het creased echt niet en blijft lang en mooi op je ogen zitten, alle Creaseless cream eyeshadow hebben een kleine shimmer. De verpakking is van glas en heeft een plastic sluiting. Met een eyeliner of pencil kwastje kun je de oogschaduw ook als eyeliner gebruiken.

Birthday Suit is een chroomachtige kleur die ik gebruik over het hele oog, ik breng deze kleur zonder problemen met mijn vinger aan. Deze kleur is ook goed te gebruiken als Base, je kunt je poeder oogschaduw er goed op aanbrengen.

Creaseless Bday

Bronze have more fun is een antiekbruine kleur die ik in als tweede kleur aanbreng met een blendingkwastje. Deze twee kleuren samen geven je een mooie, lang houdbare en snelle look.

Creaseless Bronze

 

 

 

 

 

Zorg dat je de oogschaduw goed sluit ik heb eens een doosje gehad dat na een maand of 3 totaal uitgedroogd was en heb deze weggegooid omdat het niet meer te gebruiken was, of dit nu echt door het niet sluiten komt of dat het een oudere oogschaduw is zal de vraag blijven. Benefit zegt zelf dat je een paar druppeltjes water door de oogschaduw kan blenden en het dan weer te gebruiken is, ik heb dit niet gedaan omdat ik bang was dat de formule dan toch anders zou worden.

Dit product heb ik weer aangeschaft na goede ervaringen in de afgelopen jaren. Mijn oogleden zijn niet vettig of droog, heb je wel vette of droge oogleden dan kan jouw ervaring anders zijn.

Benefit Creaseless Cream eyeshadow is te koop bij Douglas.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Benefit Creaseless cream eyeshadow

 1. Babs

  Altijd goed, oogschaduw die niet in die crease gaat zitten. Ik vind het een beetje lijken op MAC paintpot, ik heb er eentje die ik soms ook als basis gebruik.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Het is een romige substantie maar niet heel vettig zoals de colortattoo van Maybelinne, dus ik zou denken dat het zou moeten lukken. Ga anders eens langs Douglas en vraag of zij het eens aanbrengen.

 2. jeapiebel

  Ik ben zelf dol op de verpakking van dit merk al vind ik wel dat het product niet echt goedkoop is. Maar dat is te vergeven als het echt een goed product is.
  Zo jammer dat de oogschaduw al na 3 maanden uitgedroogd is, en het blijft idd altijd de vraag.. wat was de reden. Wel merk ik dat sommige oogschaduw uit zichzelf uitdrogen hoelanger wij hebben.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.