Becca Glow on the Go Highlighter set

      16 Reacties op Becca Glow on the Go Highlighter set
Becca Glow on the Go Shimmering

Becca Glow on the Go

Becca is het merk als het om highlighters gaat. In het begin dacht ik nee dat Highlighten sla ik over, maar ja als beauty addict komt er een moment dat ik toch wilde proberen en dan gelijk maar het merk waar men als het een highlighter betreft het meest enthousiast over is, Becca. Ik gebruik niet dagelijks een highlighter maar heb gemerkt dat in de wintermaanden een kleine highlight op je jukbeen je net even meer laat stralen en ik vaker complimentjes krijg dat ik er goed uit zie, hoe leuk is dat als je weet dat dit door een klein beetje highlighter komt.

In de Sephora, ik ben nog lang niet klaar met het laten zien van al mijn nieuwe aankopen, zag ik dit leuke setje van Becca. The Shimmering Skin Perfector Liquid Spotlight Wand en de Shimmering Skin Perfector Pressed in reisformaat voor $20,00 en ook dit product kon ik niet laten liggen. Ik heb voor de tint Moonstone gekozen.

Becca Glow on the Go

Becca Glow on the Go

De liquid versie lijkt sprekend op een lipgloss met een inhoud van 5 ml. De poeder versie zit in een schattig klein poederdoosje met spiegeltje en heeft een inhoud van 2,4 gram en is bijna 2 cm in doorsnede.

 

Wat mij opvalt is dat de poeder versie (rechts) iets meer shimmer heeft dan de liquid versie dat zou je zo op de foto niet zeggen. Zo zou ik door de week dus liever voor de liquid versie gaan want ik werk niet in een parfumerie of achter de bar en wil ook niet te glam op mijn werk verschijnen. Mocht je een keer een glam look willen dan breng je ze over elkaar aan.

Ik ben heel blij met dit leuke setje en één van deze twee producten gaat vanaf nu in mijn make-up tasje in mijn handtas, even kijken wat het beste werkt voor in de ochtend thuis en de ander eventueel als een touch up indien nodig.

Gebruik jij (dagelijks) een highlighter?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

16 reacties op “Becca Glow on the Go Highlighter set

 1. Babs

  Mooi, mooi! Ik wil ook aan de highlighter maar heb nog niet degene die ik graag wil proberen in huis. hij mag wel zichtbaar zijn maar ook niet over de top. Ik heb die van W7 op het oog en ik stel het kopen maar steeds uit, terwijl hij onder de €10 kost. Gek is dat eigenlijk.

 2. melikebeauty

  Becca is zo mooi!! Ik ben momenteel in Portugal en ze hebben hier Sephora. Heel gevaarlijk dus haha. Ik draag niet iedere dag highlighter, maar als ik het doe draag ik Champagne Pop van Becca;)

  1. Yvonne Auteur bericht

   Niet teveel twijfelen he, dan heb je weer spijt als je iets niet gekocht hebt als je thuis bent. Veel plezier daar!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.