Beauty Shopping Haul april 2017

      11 Reacties op Beauty Shopping Haul april 2017
Beauty Shopping Haul

Beauty Shopping Haul

Als je me volgt op Instagram heb je gezien dat ik een paar dagen weg was, en als ik dan in Frankrijk ben dan kan een bezoekje aan Sephora niet ontbreken.

Op mijn wishlist had ik de Kat Von D Lock-it Hydrating primer base staan en deze heb ik gevonden. 30 ml voor €25,00

Ook van Kat Von D de Lock-it makeup setting mist. Mijn setting spray collectie wordt met de dag groter maar ik gebruik het dan ook elke dag. 120 ml voor €32,00

Ik had al een everlasting liquid lipstick van Kat Von D die goed bevalt en een nieuw kleurtje voor de zomer kon ik toch niet laten liggen.

Van Bioderma een Moisturizing anti-UV mist met SPF 30, ook deze mist lijken niet veilig te zijn want als ik er één zie koop ik die direct. Ik heb nu drie merken dus goed om deze te kunnen testen en later te reviewen. €9,30

Van Sephora zelf een lip mask, ik dacht doe eens gek want zoiets heb ik nog niet eerder gebruikt maar had het laatst bij iemand op een blog gezien. €2,50

Ook van BIoderma een hydraterende toner, voor ogen en gezicht. Ik had over deze specifieke toner veel goed gehoord en was blij dat ik deze in de supermarkt gevonden hebt.

Verder toch nog gekeken bij Too Faced en Marc Jacobs maar ik heb me ingehouden, hoewel het erg moeilijk was bij de blush van Marc Jacobs want die is toch wel heel erg mooi.

Hier nog wat foto’s van mijn heerlijke weekendje weg.

Qua gebak is het bij kijken gebleven, maar wat een plaatjes zijn dat toch.

Ik hoop dat jullie ook allemaal een heerlijk weekend gehad hebben maar met dit weer moet dat haast wel.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

11 reacties op “Beauty Shopping Haul april 2017

  1. Babs

    Wat heerlijk zo een uitstapje naar Frankrijk. De Kat Von D Lock-it Hydrating primer base klinkt goed, ik krijg daar zo een gevoel van dat ie je huid ook mooi glad en gehydrateerd maakt! Ga je er over schrijven?

  2. Linda

    Jij bent weer goed geslaagd! Kat von D sprong gelijk in mijn oog. Fijn merk he! Misschien is het maar goed dat wij (nog) geen Sephora hebben. Goed voor de centjes 😉 Wat een heerlijke winkel is dat!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.