Beauty Shopping Haul maart 2017

      10 Reacties op Beauty Shopping Haul maart 2017
Beauty shopping Shoppin Haul

Beauty shopping Shoppin Haul

De lente staat weer voor de deur en afgelopen weekend ben ik lekker wezen shoppen. Met een Beauty shopping Haul als gevolg.

Beauty shopping Shoppin Haul

Beauty shopping Shoppin Haul

Bij TK Maxx kwam ik twee huidverzorgingsproducten tegen van Skin Solve mij niet bekend maar uit ervaring bij TJ Maxx in de USA weet ik dat zij vaak betere merken verkopen. Na even wat gegoogled te hebben nam ik deze twee serums a €9,99 mee. En van Real Techniques zag ik deze brush cleaner voor maar €5,99 Leuk om allemaal eens te proberen.

Beauty shopping Shoppin Haul

Beauty shopping Shoppin Haul

En de lente komt er weer aan dus ook belangrijk om mijn SPF gezichtsproducten weer up to date te brengen met een hoog SPF. Bij Babassu heb ik een setting mist van Supergoop gekocht deze mist heeft een SPF50. Ook van Supergoop een everyday sunscreen met SPF50 die heel makkelijk uitsmeert.

Beauty shopping Shoppin Haul

Beauty shopping Shoppin Haul

Bij ICI Paris moest ik ook even wat voor mijn moeder halen, zij zocht een mooie poeder en rode lipstick (ik hoor je denken Yvonne er rood?) Mijn moeder heeft wat last van haar vingers en kan niet alles makkelijk openen dus in dit geval opzoek naar een poederdoos waarbij je niet op een klein knopje hoeft te drukken om te openen, Collistar heeft een hele mooie doos met een magneet sluiting perfect voor mijn moeder. Ook wilde zij een nieuwe lippenstift, mijn moeder draagt sinds jaar en dag alleen poeder en rode lippenstift meer niet. Ze liet me laatst een rode lippenstift zien die ze gekocht had maar ook niet goed kon openen, dat was er 1 van Pupa. Dus ook voor de lippenstift op zoek gegaan voor een rode creamy lipstick met een ouderwets makkelijk te openen verpakking.

En wat zag ik toen, iets wat op mijn wishlist stond de BIY drops van Clinique natuurlijk had ik dit niet nodig maar het is zo leuk om zoiets te proberen. En aangezien Ici Paris bij drie producten 30% korting gaf ben ik overstag gegaan.

Beauty shopping Shoppin Haul

Voor mijn man hebben we bij Kiehls in de Bijenkorf een aantal gezichtsverzorging producten geprobeerd en deze Kiehls Facial Fuel Transformer voelde prettig aan en is het uiteindelijk geworden. Hij begint langzamerhand ook in te zien dat hij vaker zijn huid moet verzorgen.

En nu bekijken hoe alles bevalt en uiteraard zal ik over de producten die ik gebruik weer een review schrijven als ik het product lang en goed genoeg gebruikt hebt.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

10 reacties op “Beauty Shopping Haul maart 2017

  1. Babs

    Ik dacht eerst dat het serums waren van het Kruidvat. De verpakking lijkt er een beetje op. (ik test de rimpel reducing serum) Ik ben benieuwd of ze bevallen. Lekker geshopt zie ik!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.