Aveeno Daily cleansing pads

      8 Reacties op Aveeno Daily cleansing pads
Aveeno daily cleansing pads

Aveeno daily cleansing pads

Aveeno is een merk waar ik altijd iets van koop als ik Amerika ben. De bodylotion is favoriet deze voelt heerlijk aan trekt snel in. Deze keer viel mijn oog op de Aveeno positively radiant daily cleansing pads een grote pot met kant en klare schijven die behalve je gezicht reinigen ook exfoliëren.  Deze pot met 28 schijven kost ongeveer $7,50.

Uiteraard heb ik het tijdens mijn vakantie geprobeerd en het viel me op dat het toch wat agressiever was dan ik gedacht want ik had eerlijk gezegd alleen het woord reinigings- pads gelezen en ging daardoor lekker aan de schoonmaak. En dacht wel goh het ruikt heerlijk maar wat ben ik nu aan het doen of wat doet deze pad met mijn huid. Dus een paar dagen later weer gebruikt en er wat zachter mee omgegaan nadat ik had gelezen dat het ook een scrub kant heeft zodat het gloeiende gevoel wat ik de vorige keer had niet zo aanwezig zou zijn.

Aveeno daily cleansing pads

Het is goed gegaan de eerste keer heb ik te hard geboend denk ik en dat is met deze pads helemaal niet nodig. Ik verwijder eerst met een reinigingsdoekje mijn gezicht maak mijn gezicht iets vochtig en ga dan met deze zachte kant van de pad over mijn gezicht en daarna met de iets grovere kant die mijn gezicht scrubt. Dit is geen product voor dagelijks gebruik maar dat hoeft ook niet omdat ik elke avond met veel plezier mijn gezicht reinig met mijn Clarisonic.

Aveeno daily cleansing pads

De pads zijn iets meer dan 3 cm in doorsnede dus best groot en omdat ik het nu vooral gebruik om te scrubben ga ik ze vanaf nu door de helft knippen en kijken of het dan ook nog voldoende doet. Het resultaat is een heerlijke zachte huid.

Aveeno heeft een enorm assortiment en de producten zijn echt heel goed. Helaas is het enorme assortiment van Aveeno niet in Nederland te koop maar mocht je eens naar de UK gaan kijk dan eens bij Superdrug of Boots naar dit merk. En misschien moeten we Aveeno allemaal aanschrijven en vragen of het ook niet in de Nederlandse drogisterij verkocht kan worden.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Aveeno Daily cleansing pads

  1. Linda

    Ik vind het zo leuk om te zien wat jij uit Amerika allemaal weer naar Nederland hebt meegesleept. Ik doe dat namelijk ook altijd 😉 Door jouw kan ik weer wat producten aan mijn lijstje toevoegen. Nog de beste wensen! -x-

  2. melikebeauty

    Je maakt me heel nieuwsgierig en wat jammer dat het hier niet te koop is! Ik vertrouw heel erg op jouw judgement als het gaat om beauty uiteraard;) Dus ik ga hem wel onthouden voor als ik weer een keer naar Londen ga.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.