Armani Lasting Silk UV Foundation SPF20

      7 Reacties op Armani Lasting Silk UV Foundation SPF20
Armani Lasting Silk UV foundation SPF20

Armani Lasting Silk UV foundation SPF20

Ik ben Yvonne en ben een beauty addict, ik had laatst al mijn foundations eens bij elkaar gezet en ik schrok ervan. Zonder dat ik het door had heb ik belachelijk veel foundations verzameld, hoeveel foundation kun je dragen en gebruiken? Deze Armani Lasting Silk UV foundation SPF20 heb ik ook alweer even staan en het is tijd voor een review.

Ik hou in de zomertijd van een lichte foundation met een SPF, het is niet genoeg om mijn gezicht te beschermen maar wat extra bescherming is nooit weg. Deze foundation op waterbasis biedt een satin matte dekking voor 14 uur. Dat is nogal wat want het is een dunne foundation waar je een dekking van 14 uur niet bij verwacht en helaas moet ik ook zeggen dat deze foundation zijn beste tijd wel gehad heeft na een uur of acht en dan ook nog eens in de wintertijd.

De nummering van de kleuren zijn bij Armani anders dan ik gewend ben en ik heb de kleur 5,5 genomen en de kleuren kunnen als je een winkel hebt die veel kleuren heeft staan oplopen met een kwart. Achteraf gezien denk ik dat 5,75 voor mij beter was geweest. Op dit moment is de kleur wel redelijk omdat ik nu verder geen kleurtje heb.

Armani Lasting Silk UV foundation review

Armani Lasting Silk UV foundation

De foundation is heel dun, op de foto zou je denken dat het best bruin is maar omdat het zo dus is is de dekking toch wat minder. Ik heb de foundation met mijn vingers aangebracht en met een Beauty Blender, met beide gaat het goed en ik denk dat het met mijn vingers toch net iets mooier is. Omdat ik na verloop van tijd altijd heb probleem heb dat mijn foundation rond en van mijn neus verdwijnt moet ik hier wel een goede basis onderaan brengen en op dit moment is dat IT Cosmetics Bye Bye Redness. Ik breng nooit lagen foundation aan, bij mij moet het met een laagje gewoon goed zijn, deze foundation is voor mij iets minder dan medium coverage maar geeft mij wel een heel natuurlijke finish. En dan het gevoel want er staat niet voor niets SIlk op de verpakking. Mijn huid is echt zijdezacht en ongelooflijk dat dit door deze foundation komt, ik heb na de foundation nog wel mijn favoriete losse poeder van La Prairie aangebracht om te setten.

Al met een al een mooie foundation die voor mij vooral in de zomer erg geschikt is maar dan is de kleur die ik nu heb niet goed.  De test in de winter was niet goed omdat ik in deze tijd van het  jaar meer dekking wil en dat geeft deze foundation niet. Jammer een gemiste kans voor mij en ik zal deze foundation dan ook niet meer kopen in een andere kleur voor de komende zomer, dan was is  Urban Decay One & Done foundation een betere match.

Pluspunten

 • natuurlijke uitstraling
 • SPF 20
 • zijdezachte finish

Minpunten

 • de prijs €52,00
 • de vermelding van de kleur b.v. 5.5 of 5.75 i.p.v. een naam

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

7 reacties op “Armani Lasting Silk UV Foundation SPF20

 1. YuStSoMe

  Ik vind dat een foundation ook geen plakaat gezicht achter moet laten. Een medium dekking vind ik soms prettiger. Zo blijft het nog ‘natuurlijk’. De prijs is helaas voor mij te pittig!

  Ps ik heb de NYX oogschaduw gebruikt en ik ben fan!

 2. 3lles

  Mwah, voor die vijftig euro zou ik wel wat meer dekking verwachten. Het spreekt mij persoonlijk niet zo aan. Wel heb je een leuke review geschreven!
  Liefs,
  Elles

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.