Anastasia Modern Renaissance

      14 Reacties op Anastasia Modern Renaissance
Anastasia modern renaissance eye shadow palette

Anastasia Modern renaissance eye shadow palette

Je hebt dit palette al op mijn wishlist zien staan. Vanaf het moment dat ik het zag was ik verliefd maar ondertussen weet je ook dat ik niet zomaar online make-up koop. Ik wil graag iets zien en voelen. Op internet komen kleuren zo vaak anders uit dan in het echt.

Het was moeilijk maar ik heb me even in kunnen houden. Half juli had ik genoeg blogposts en youtube filmpjes gezien en  het waren allemaal lovende berichten. Ondertussen had ik gezien dat dit palette ook in Nederland te bestellen zou zijn bij Great Beauty Bar het duurde langer dan ik gehoopt had maar het is er dan toch bij deze website binnengekomen en ik heb het direct besteld.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Anastasia

Mijn favoriete kleuren zijn; Tempera, Golden ochre, vermeer en Buon Fresco

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Anastasia

Antique bronze, Love letter Primavera, Cyprus Umber en Venetian red.

Maar ik kan beter opschrijven dat de enige kleur die ik in de 5 weken dat ik heb palette nu gebruik alleen Realgar nog niet gebruikt hebt maar de rest wel.

Er is best wat fallout maar daar kan ik mee leven, ik maak sowieso altijd eerst mijn ogen op en daarna pas de rest van mijn gezicht. De kwaliteit qua blenden en draagbaarheid is bijna niet te geloven te zo goed.

Ik draag altijd mijn MAC Paint Peintures onder mijn oogschaduw en als ik in de avond kijk hoe mooi alles nog op zijn plaats zit word ik zo blij. Het is echt ongekend hoe mooi de kleuren nog zijn, er niets vervaagd is na 12 tot 14 uur. Ik kan niets vinden waarom ik Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette niet zo aanraden.

Het kwastje werkt redelijk maar ik gebruik liever mijn Real Technique kwasten.

Het blijft natuurlijk persoonlijk en de prijs is misschien ook niet voor iedereen weggelegd maar ik zou zeggen, koop wat minder goedkope oogschaduw en ga voor Anastasia’s Modern Renaissance. De kleuren in dit palette zijn ook heel mooi voor de zomer en winter en ik zal die zeker ook heel veel gebruiken.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Anastasia Modern Renaissance

  1. sunny mama

    Ik denk dat ik wel dezelfde kleuren leuk vind als jij. Maar ik geloof dat een cursus visagie geen overbodige luxe zou zijn voor mij. Ik heb echt geen flauw idee hoe ik mezelf moet opmaken…

  2. Mariska

    Ik heb dit palette ook en het is m’n favoriet op het moment! Je kan er gewoon heel veel mee, het zijn wel een beetje opvallende kleuren maar ook weer niet té. Zit er precies goed tussenin 🙂

  3. Pingback: www.beauty45plus.nl/september favorieten make-up

  4. Pingback: Dior 5 Couleurs Skyline Capital of Light - Beauty45plus.nl

  5. Pingback: www.beauty45plus.nl/Anastasia Beverlyhills Master Palette by Mario

  6. Pingback: Make-up favorieten 1e kwartaal 2017 - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.