Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario

Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario

Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario

Na mijn eerste kennismaking met merk Anastasia Beverly Hills in de vorm van het Modern Renaissance palette  (mijn favoriete oogschaduw palette van vorig jaar) had ik mijn zinnen ook gezet op deze limited edition van Anastasia Beverly Hills namelijk het Master Palette by Mario. Ik had in eerste instantie geen idee wie Mario was maar na wat zoeken op internet bleek dat Mario de Makeup Artist is van o.a. Kim K. ik ben geen fan van haar maar deze twee namen samen kom je overal op internet tegen.

En hoe fijn was het dat dit palette nog te koop was toen ik in Amerika was. Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario stond op mijn wishlist en viel ook in het echt niet tegen. De kleuren zijn gelukkig heel anders dan in het Modern Renaissance palette dus een mooie aanvulling wat dat betreft.

Anastasia Beverlyhills Master Palette by Mario review

Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario

Wat wel jammer is dat er maar 12 kleuren zijn in tegenstelling tot 14 kleuren in het Modern Renaissance palette. Deze 12 neutral en jewel toned kleuren hebben een matte en metallic finish. Mario’s Master palette stond al een poosje mooi op mijn kastje en was nog steeds niet gebruikt want de tijd vliegt weer voorbij en met al mijn mooie aankopen van november spring ik ook niet van het ene palette naar het andere. Nu is de tijd om te kijken of de kwaliteit niet zo goed is als mijn favoriete Modern Renaissance.

Anastasia Beverlyhills Master Palette by Mario swatches

Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario

Bij het swatchen komt de ene kleur mooier over dan de ander maar dat zegt natuurlijk niets als je het op je ogen met een kwast aanbrengt. De kleuren zijn waanzinnig gepigmenteerd en hebben wel dezelfde fall-out als MR maar ik maak altijd eerst mijn ogen op en dan pas de rest van mijn gezicht dus eventuele oogschaduw wat op mijn gezicht valt kan ik makkelijk weg halen. Omdat de pigmentatie zo enorm is tip ik de kwasten heel zachtjes aan op de oogschaduw en dat is in het begin even wennen want ik heb genoeg palettes waar je even met je kwast doorheen moet draaien. Maar de kwaliteit is dus net zo goed als MR en daar ging het om.

De kleuren doen mij echt aan de herfst denken vandaar dat ik dit palette er nu toch bij gepakt hebt want voor je het weet is het lente (schreef zij met een temperatuur van -4)

Al met al ik ben blij met Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario  en moet ik mijn creativiteit maar eens laten gaan om verschillende looks te creëren. Ik heb eind vorig jaar wel bedacht dat ik in 2017 t/m oktober echt geen oogschaduw mag kopen want ik kan volgens mij 350 jaar oud worden en dan nog genoeg oogschaduw hebben voor 100 jaar. Maar ik ben vast niet de enige denk ik dan maar.

Fijn weekend!

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

18 reacties op “Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario

    1. Yvonne Auteur bericht

      Ik word er ook echt blij van hoor maar soms denk ik waarom zoveel palettes? En dan denk ik….omdat ik er blij van word.

  1. melikebeauty

    Hahaha 350 jaar is heel herkenbaar. Ik ben geloof ik ook al aardig op weg met mijn collectie. Maar de verleiding is zo groot en ik ben gewoon niet sterk genoeg;) Dit palette ziet er ook echt prachtig uit. Mooie kleurensamenstelling!!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.